Lekker Picanha vlees en heerlijke spareribs bestellen bij de specialist

Heeft u al eens ooit Picanha vlees geproefd? Dit vlees wordt door veel mensen gezien als een ware luxe. De ...

Heeft u al eens ooit Picanha vlees geproefd? Dit vlees wordt door veel mensen gezien als een ware luxe. De reden hiervoor, is dat het vlees vaak lastig te krijgen is. Zo vindt u het niet altijd terug bij uw lokale slager. Picanha vlees, ook wel staartstuk genoemd, is een vrij onbekende vleessoort afkomstig uit Zuid-Amerika. Gelukkig hoeft u het vlees zo ver niet te zoeken. U bestelt het bij een specialist als Beef&Steak al binnen enkele muisklikken. Ga bijvoorbeeld voor de USA Grain Fed Picanha of de Aberdeen Angus Picanha om uzelf en uw gasten écht te verwennen. Bereid het vlees in de oven óf gril het op de barbecue. Wilt u uw gasten ook nog verwennen met andere stukken vlees zoals spareribs? Met Boston Butt en buikspareribs van Beef&Steak zit u altijd goed.

De Boston Butt, wat is dat eigenlijk precies?

Waar denkt u bij het horen van Boston Butt aan? De kont van een varken? Met u zijn er veel anderen mensen die dit beeld hebben. Niets is echter minder waar. Boston Butt is het bovenste deel van de varkensschouder en wordt gesneden met een stukje schouderblad. Waar de naam dan vandaan komt? Een butt, is een houten vaatje dat in Boston werd gebruikt om varkensvlees in te bewaren en vervoeren. Hoewel we het vlees tegenwoordig op andere manieren vers houden, is de naam traditioneel hetzelfde gebleven. Boston Butt is het meest geschikt om pulled pork te maken. Dit vlees mag echt niet ontbreken tijdens uw volgende barbecueavond. Bestel uw Boston Butt én andere soorten vlees zoals spareribs en Picanha bij een online leverancier zoals Beef&Steak.

Met genoeg geduld bereidt u de lekkerste Boston Butt

Bent u van plan om Boston Butt te gaan bereiden? Goed idee! Dan hebben wij een belangrijke tip voor u: heb geduld. Dit heerlijk malse vlees is op zijn lekkerst wanneer het langzaam gegaard is op een barbecue of in een oven. Het principe werkt eigenlijk hetzelfde als bij draadjesvlees. Door de langzame garing op lage temperatuur verandert het aanwezige collageen in gelatine. Hierdoor wordt het vlees zo zacht dat u het gemakkelijk met twee vorken uit elkaar trekt. De temperatuur van het vlees mag niet boven de 120 graden Celsius uitkomen. Voor het maken van pulled pork moet u minstens 6 uur uittrekken. Heeft u echter een groot stuk vlees? Dan kost het meer tijd, soms wel 16 uur. Het duurt even, maar dan heeft u ook wat! En zoekt u nog naar lekker vlees om uw barbecue avond compleet te maken? Met Picanha en verschillende soorten spareribs zit u sowieso goed. 

Gerelateerde berichten die u niet mag missen

Eten en drinken

Heerlijke, ambachtelijke vleeswaren online kopen

Voor de fijnproevers onder ons is ambachtelijke vleeswaren kopen de ideale manier om te genieten van echte, authentieke smaken. Ambachtelijke vleeswaren worden met zorg en

Eten en drinken

Borrelplank maken

Zelf een Italiaanse Borrelplank Maken? Food & Wood Maakt Het Eenvoudig! Wil je zelf de perfecte Italiaanse borrelplank maken? Met de Italiaanse borrelplank van Food

Eten en drinken

Ontdek de voordelen van de eierboer

Eieren kopen bij een eierboer biedt tal van voordelen die je misschien niet bij de supermarkt zult vinden. Een eierboer zorgt ervoor dat de eieren

Eten en drinken

De ideale groothandel voor elke bakker

In een sector waar kwaliteit en versheid boven alles gaan, is de keuze van een groothandel voor elke bakker van cruciaal belang. Een betrouwbare partner

Eten en drinken

Uw gids voor snoep online kopen

In de wereld van vandaag is het kopen van snoep online een ware revolutie voor de zoetekauwen onder ons. Stelt u zich eens voor: een