3EGolf
Image default
Vervoer en transport

Leuke dingen om te doen tijdens een rit zonder elektronica

Het kan nog vaak voorkomen dat je een lange reis met de bus moet maken. Dit kan bijvoorbeeld een schoolreisje zijn, waarbij je een paar uur in de bus moet zitten. Het kan een teamuitje zijn met je collega’s. Of wellicht ga je naar een ander land reizen, waarbij je ook uren in de bus moet zitten. Als je uren in de bus moet zitten dan kan het nog voorkomen dat je liever geen elektronica wilt gebruiken, omdat je batterij bijvoorbeeld snel leeg gaat of het aantal MB’s wat je hebt. Gelukkig zijn er nog best een aantal activiteiten die je kan doen tijdens een busreis, wanneer je geen elektronica wilt of kan gebruiken. In deze blog worden deze activiteiten dan ook met je gedeeld. Ook kan je jezelf compleet ontzorgen met Zakelijk taxivervoer

Lezen

Iets wat veel mensen doen tijdens een lange busreis is lezen. Koop van tevoren een boek of neem een boek mee van huis mee, dat je bijvoorbeeld al aan het lezen was. Je kan natuurlijk een fantasieboek meenemen, zodat je makkelijk uren kan lezen. Als je dit niet al te interessant vind, dan kan je er ook voor kiezen om een informatief boek mee te nemen. Wellicht heb je nog een belangrijke toets die eraan komt. Dan kan je een studieboek meenemen om goed te leren voor de toets. 

Slapen 

Veel mensen slapen ook tijdens zo’n busreis. Je bent lang onderweg en er is niet veel ruimte om te bewegen en dus kan je daar erg suf van worden. Doe dan eventjes je ogen dicht, zodat je na je reis wat energie overhoudt. Vaak reizen mensen ook in de nacht, zodat ze tijdens de reis kunnen slapen en dus ook fris van hun dag kunnen genieten zodra ze op hun bestemming zijn. 

Schrijven

Tijdens een busreis kan je ook gaan schrijven. Wellicht wil je je avonturen opschrijven, zodat je deze later terug kan lezen. Wellicht vind je het ook leuk om een planning te maken voor de komende dagen als je op vakantie gaat. In principe kan je over alles schrijven. Wel heb je natuurlijk een pen en papier nodig om te kunnen schrijven, dus vergeet dit niet mee te nemen.

 

3eGolf.nl