3EGolf
Image default
Bedrijven

Lockpick tips voor beginnende lockpickers

Het komt nog wel eens voor dat beginners schade toebrengen aan het slot omdat ze niet de juiste handelingen uitvoeren. Lockpicking kan zeker wel een uitkomst bieden als je er de benodigde tijd en energie in geïnvesteerd. Helemaal als je dan voor oefent met het slot dan kun je het slot best wel snel open krijgen met een basis lockpick.

 

Fietsslot lockpicken

Vooral bij fietssloten werkt lockpicking verrassend goed. Dit komt omdat fiets sloten vaak zo goedkoop mogelijk moeten worden gemaakt waardoor er fout ontstaan in het slot waarmee je met lockpicking juist het slot weer kunt openen. Wanneer je een sleutel kwijt bent van een cilinderslot met SKG sterren dan is het een ander verhaal. Deze zijn namelijk best lastig te openen zeker voor een beginner.

 

Beter een slotenmaker bellen?

Wanneer dit bij jou het geval is dan kun je dus beter gewoon een slotenmaker bellen. Ik hoop dat ik je met dit artikel heb kunnen helpen in de frustrerende situatie van het kwijt zijn van een sleutel. Lockpicking kan dus echt in dit soort gevallen een uitkomst bieden maar je moet er wel wat energie in steken om de vaardigheden te bemeesteren.

 

https://www.3egolf.nl/hoe-bescherm-je-jezelf-tegen-diefstal/
3eGolf.nl