3EGolf
Image default
Bedrijven

Dingen die je kunt doen als je jouw fietssleutel kwijt bent

Het is misschien wel eens overkomen dat je al aan de lage kant bent en je vervolgens je jouw fiets sleutel kwijt bent. Dit kan op het moment erg veel stress opleveren. In deze situaties zijn een aantal mogelijkheden die kunt aangaan om de situatie zo snel mogelijk oplossen.

Slotenmaker bellen

Een daarvan is het bellen van een slotenmaker maar hier komen vaak weer hoge kosten bij kijken. Het ligt een beetje aan wat voor sleutel kwijt bent maar je kunt eventueel ook het slot zelf ook maken met een techniek die lockpicking heet. Het is zeker niet makkelijk laat me dat voor opstellen. Maar als het je lukt om je slot openen met lockpicking dan komt er wel een groot voordeel bij kijken.

 

Voordeel van lockpicking

Het is namelijk zo dat wanneer je een slot open maakt met lockpicking dat het slot gewoon nog functioneert. Hier natuurlijk mee zeggen dat wanneer je de sleutel eventueel weer terugvindt je het slot gewoon weer in gebruik kan nemen met de originele sleutel. Dit komt omdat je met lockpicking geen schade toebrengt aan het slot. Tenminste als het goed toegepast. 

 

https://www.3egolf.nl/hoe-bescherm-je-jezelf-tegen-diefstal/
3eGolf.nl