3EGolf
Image default
Vakantie

Luxe op de Camping in België

Klein maar fijn. Dat geldt zeker voor België als vakantieland. Natuurlijk denk je meteen aan de Ardennen. En inderdaad, dit bergachtige gebied vol bossen, rivieren en kastelen is een regio waar de gemiddelde Nederlander maar wat graag een paar nachten op de camping doorbrengt.

Maar als je alleen aan de Ardennen denkt, doe je België toch wat tekort. Ook voor zon, strand en zee is België een top bestemming. Boek bijvoorbeeld eens een camping aan de kust van België. Knokke is wellicht Belgisch bekendste badplaats, maar bij Nieuwpoort en Middelkerke is het ook lekker vakantie vieren. Helemaal wanneer je verblijft in een van de luxe lodges!

Steden die het bezoeken waard zijn

Ook wie fan is van oude steden, lekker shoppen, terrasjes of eindeloos flaneren zal zich in België prima vermaken. Gent, Brussel, Bastogne, Spa  en natuurlijk Brugge trekken elk jaar grote groepen bezoekers van over de hele wereld. Tja, hoe kan het ook anders, waar cultuur, architectuur, geschiedenis en heerlijk eten zo perfect op elkaar aansluiten?

De camping in België is verrassend betaalbaar

Het zal je verrassen dat een verblijf op de camping verrassend betaalbaar is. Zeker als je beseft wat je er allemaal voor krijgt. De gemiddelde camping in België heeft zo’n beetje alle faciliteiten die je maar zou verwachten op de camping. Soms nog wat meer, ook nog.

Wil je echt genieten? Dan doe je er nog een schepje op: kies voor luxe kamperen.

Luxe op de camping, kan dat?

Jazeker! Sinds een paar jaar is er een nieuwe vorm van kamperen. Glamping, noemen we dat. Glamping staat voor glamorous camping. In tegenstelling tot het traditionele kamperen word je bij deze vorm van vakantievieren helemaal ontzorgd. Je hoeft zelfs niet een weekend van tevoren te oefenen om de tent op te zetten, want die staat al kant-en-klaar op je te wachten. En niet zomaar een tent, maar een ruime safaritent die geheel gemeubileerd is, met echte bedden, een eenvoudige keuken en nog veel meer. Of een lodge, of tiny house natuurlijk. Het ligt er maar net aan welke luxe accommodatie je kiest als jullie thuisbasis op de camping in België.

Nieuwsgierig geworden? Kom eens langs op www.glampings.nl, blader door het aanbod en boek direct de camping in België die het beste past bij jullie wensen!

3eGolf.nl