3EGolf
Image default
Vakantie

Luxe vakantie: Glamping in Zeeland

Het is dé vakantietrend van het moment: glamping, oftewel luxe kamperen. Glamping is een moderne, luxe vorm van kamperen. Bij glamping geen wankele bungalowtent (die je zelf moet opzetten), maar een ruime en zeer compleet ingerichte kampeeraccommodatie. Kies bijvoorbeeld voor een safaritent, een lodge of een tiny house aan de Zeeuwse kust.

Op glampings.com boek je zonder moeite een heerlijke glamping vakantie voor het hele gezin.

Lekker zonnig

Een van de redenen om voor een glamping vakantie in Zeeland te kiezen is dat dit de provincie is waar je de grootste kans op mooi weer hebt. Zeeland heeft elk jaar namelijk de meeste zonuren van Nederland. Dankzij dat mooie weer zijn in Zeeland allerlei leuke badplaatsen te vinden, terwijl je praktisch om de hoek leuke vissersdorpen of historische steden kunt ontdekken.

Aan het water

De naam van de provincie verraadt het al: in Zeeland ben je nooit ver weg van de kust. Bij de meeste door ons geselecteerde glampings in Zeeland ligt het strand op een paar honderd meter van je accommodatie. Soms verblijf je zelfs direct aan het water!

Land en water, natuur en stad

Zeeland staat bekend als de provincie waar land en water elkaar ontmoeten. Maar het is ook de plek waar stad en natuur altijd dichtbij zijn. Vanaf de glamping in Tholen breng je net zo makkelijk een bezoek aan Bergen op Zoom of Goes, als aan Nationaal Park de Biesbosch. Of je geniet gewoon van de uitgestrektheid van de Oosterschelde.  Of boek je verblijf op de glamping in Kamperland en je zit midden in Zeeland, vlakbij het Veerse Meer, met plaatsen Middelburg, Goes en Neeltje Jans binnen handbereik.

Boek je glamping in Zeeland

Het boeken van een glamping in Zeeland is supereenvoudig. Je hoeft alleen maar naar www.glampings.com te surfen en je regelt het met een paar klikken.

3eGolf.nl