3EGolf
Image default
Aanbiedingen

Maak jouw woning één geheel met deze vier tips!

Het inrichten en stijlen van een woning kan een uitdagende klus zijn. Je wilt dat het één geheel wordt, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Om de vele beslissingen wat makkelijker te maken, hebben we vier tips voor je op een rijtje gezet. Met deze tips kan jij zelf een inrichting creëren die eigen is en duidelijk een sfeer uitstraalt. Lees dus vooral onze tips door, voor een flinke portie inspiratie. 

  1. Zorg voor een richtlijn

Je kan al snel overspoeld worden bij het inrichten van een huis. Of het nu een nieuwe woning is of als je huidige woning een flinke oppepper wilt geven. Keuzes maken is je beste vriend vanaf nu. Hoe je de juiste keuzes maakt, dat gaan we je nu verklappen. De eerste stap voor een geslaagd interieur is het maken van een moodboard. Vergeet hierbij ook geen kleurenpallet samen te stellen. Elke interieur vormgever begint bij deze stap, dus jij ook. Vraag je tijdens het maken van je moodboard ook af wat jij belangrijk vindt voor je woning. Wat is voor jou belangrijk? 

  1. Neem de muren mee

In veel woningen zien we dat er een fout is gemaakt met het decoreren van de wanden. Je kan namelijk ontzettend veel kanten op als het gaat om wanddecoratie. Het begint al met de muur zelf. Wil je verven, stuken of de muur op een andere manier leven geven. Zo kan je kiezen voor stenen, leer of hout. De keuzes gaan veel verder dan je zelf zou kunnen bedenken. Ga dus op onderzoek uit en kies iets wat past bij jouw moodboard. 

  1. Details doen ertoe

Ook in de kleinere beslissingen hebben effect op het grotere geheel. Kleine details zoals kastgrepen of prullenbakken, ook die kleine details tellen mee. Trek je stijl dus in alles door en als we zeggen alles, dan bedoelen we ook alles. 

  1. Maatwerk, voor een afgewerkte look

Als je wilt dat alles uiteindelijk goed afgewerkt eruitziet, dan kan je eigenlijk niet om maatwerk heen. Maatwerk kan je toepassen op van alles. Het is helaas niet altijd even goedkoop, maar uiteindelijk zal het een groot verschil kunnen maken. Te lange gordijnen zijn bijvoorbeeld echt een dooddoener. Zorg dus dat in ieder geval je raamdecoratie op maatgemaakt is. Kies dus voor shutters op maat of gordijnen op maat. Zo lang het maar maatwerk is. Dit maakt het echt af.

Dit waren ze dan, bedankt voor het lezen!

 

https://www.vaneyckshutters.com/
3eGolf.nl