3EGolf
Image default
Zakelijk

Makelaar in Heidelberg voor off market onroerend goed

Als makelaars in Heidelberg kijken wij terug op tientallen jaren ervaring met off market vastgoed. Wij zijn dan ook vastgoedprofessionals voor de discrete marketing van grond en vastgoedbeleggingen. Wij zien onze taken als beleggingsmakelaar als het voldoen aan de vraag naar beleggingsobjecten, het begeleiden van investeerders bij projecten en het vinden van geschikte investeerders voor eigenaren die hun vastgoed willen verkopen. Daarbij houden wij altijd rekening met de selectie van een geschikte woning of een geschikte belegger vanuit het individuele perspectief van onze klanten.

Uw Immobilienbüro in Heidelberg met een sterk netwerk

Ons makelaarskantoor in Heidelberg is niet alleen op de locatie in Heidelberg, maar ook in Mannheim en het Rijn-Neckargebied goed verbonden. Dankzij dit netwerk zijn onze makelaars in staat om geschikte verkopers en kopers van off-market objecten op regionaal en nationaal niveau bij elkaar te brengen. Wij kennen zowel interessante beleggingsobjecten als vermogende particulieren en familiekantoren die geïnteresseerd zijn in het kopen. Als investeringsmakelaar met toegang tot een sterk netwerk is Nick Kunze een ervaren projectpartner voor investeringen in vastgoedbeleggingen in het hele land. Hij maakt deel uit van een betrouwbaar team van vastgoedprofessionals die samenwerken met Off Market Real Estate om het succes te maximaliseren. Of u nu een woning in Heidelberg wilt verkopen of zelf een opbrengsteigendom wilt kopen, laat u adviseren door onze makelaar!

Beleggingsmakelaar Heidelberg voor projecten met vastgoedbeleggingen in het hele land

In onze functie als beleggingsmakelaar ondersteunen wij u bij het kiezen van een beleggingsobject met een veilig rendement en hoge winstvooruitzichten. In het begin stellen we een investeringsplan op dat is afgestemd op uw investeringsbehoeften. Op basis van uw beleggingswensen zoeken onze vastgoedmakelaars naar geschikte off-market objecten in Heidelberg, Mannheim en de Rijn-Neckar regio of in heel Duitsland. Wij voeren het onderzoek uit met behulp van de grote portefeuille van vastgoedbeleggingen die onze E1-holding heeft opgebouwd. Wij bemiddelen exclusieve beleggingsobjecten die overeenkomen met uw ideeën, ongeacht of u de voorkeur geeft aan commercieel vastgoed, wooncomplexen of verzorgingshuizen.

Off Market Properties in Heidelberg, Baden-Württemberg en Duitsland

Met onze investeringsmakelaar in Heidelberg kunt u in Baden-Württemberg en in heel Duitsland beleggingsobjecten kopen om particuliere of commerciële investeringsprojecten te realiseren. Door de landelijke samenwerking tussen E1 Holding en onze vastgoedmakelaar in Heidelberg kunnen investeringsprojecten met vastgoedbeleggingen van elke omvang worden gerealiseerd. Onze vastgoedprofessional Nick Kunze is ervaren in het selecteren en waarderen van vastgoed in Heidelberg, Baden-Württemberg en Duitsland en in het bemiddelen ervan als kapitaalbelegging. Dit maakt hem een competent aanspreekpunt voor investeerders die geïnteresseerd zijn in off market beleggingsobjecten in de Rijn-Neckar regio en andere gebieden in Duitsland. Vertrouw ons uw verwachtingen toe als kleine privé-investeerder of grote industriële investeerder!

Markt vastgoed discreet en verkoop het geruisloos

Onroerend goed in Heidelberg, Mannheim en de hele Rijn-Neckarregio is zeer gewild bij beleggers en particuliere kopers. Indien u een perceel grond, woonhuis of commercieel vastgoed in de omgeving van Heidelberg wilt verkopen, maken wij als uitstekend netwerk van vastgoedmakelaars gebruik van onze landelijke contacten met beleggersgroepen en particuliere beleggers. Wij kunnen op discrete wijze de markt aanbieden via ons E1-holdingnetwerk en de verkoop geruisloos afhandelen. Als vastgoedprofessionals evalueren we uw vastgoed, bereiden we de verkoopdocumenten voor en verduidelijken we alle juridische vragen. Als het gaat om marktwaardebepaling en verkoopstrategie kunt u ook vertrouwen op onze ervaring en kennis van de sector.

Als vastgoedprofessional E1 Vastgoedfranchisepartner worden

U werkt al minstens vijf jaar als vastgoedprofessional en wilt graag gebruik maken van het grote netwerk van E1 Holding in uw makelaarsactiviteiten? Wij bieden een vastgoedfranchise-programma aan voor ervaren makelaars die gespecialiseerd zijn in vastgoed buiten de markt en geven u toegang tot duizenden beleggingsobjecten en investeerders. Als vastgoedfranchisepartner van E1 Holding onderzoekt u via ons netwerk beleggingsobjecten en geschikte investeerders, waardoor u meer tijd overhoudt voor de klantenservice. U krijgt ook toegang tot opleidings- en bijscholingsmogelijkheden. Neem contact met ons op en kom meer te weten over de mogelijkheden als E1 Real Estate Franchise Partner!

3eGolf.nl