3EGolf
Image default
Aanbiedingen

Meer balans en evenwicht aan de hand van een driewieler

Meer balans en evenwicht aan de hand van een driewieler

Als heel erg houdt van fietsen maar je kan de balans en het evenwicht niet meer vinden dan is een driewieler fiets de perfecte optie. De twee wielen aan de zijkant houden jou recht op de weg, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat je van de fiets af valt. Je blijft zo toch nog in beweging, waardoor jij je spieren kan trainen. Hierdoor blijf je fitter en blijft het lopen ook een stuk gemakkelijker. Wil je meer weten over een driewieler? Lees dan snel door!

Een scoot mobiel valt ook onder een driewieler

Een driewieler is de geweldige oplossing als het fietsen op een twee wieler lastig wordt. Een scootmobiel is de volgende stap, als het fietsen te zwaar wordt. Dit is een elektrische driewieler die ook te gebruiken is als scootmobiel en zeer geschikt is voor mensen met een wisselend energieniveau/ziektebeeld. Deze driewieler kan je op drie verschillende manieren gebruiken: je kunt ermee fietsen, fietsen met trapondersteuning of scootmobielen. Door de voetenplaat naar beneden te klappen wordt de scootmobielstand geactiveerd en kun je door middel van een duimgashendel scooten met 5, 10 of 15 kilometer per uur.

De voordelen van een driewieler

De traditionele driewieler is een driewielfiets met één wiel voor en twee wielen achter waarbij de zitpositie zich boven de trapas bevindt. Hierdoor trap je recht naar beneden en zit je relatief hoog op de fiets. De traditionele driewielers zijn licht lopende driewielers waarbij je eenvoudig op- en af kunt stappen. Voor het fietsen op een traditionele driewieler is vaak wel enige oefening nodig. Op een driewieler gebruik je je evenwicht anders doordat het frame van een driewielfiets, in tegenstelling tot een tweewielfiets, niet helt in de bocht. Voor ervaren fietsers is dit even wennen, omdat je het gevoel kunt krijgen dat je omvalt in de bocht. 

Bij deze partij kan je een driewieler aanschaffen

Wil je mee weten over een driewieler, of wil je graag een driewieler aanschaffen? Bij Huka.nl kan je in hun showroom in Varsseveld alle soorten driewielers testen en uitproberen. Heb je vragen over hun aangepaste fietsen? Neem dan contact met ze op en ze helpen je graag!

 

https://www.huka.nl/

Gerelateerde artikelen

Hoogwerker huren, dat is eenvoudig!

Een koffiemachine huren op je evenement

Laat uzelf in het verbintenissenrecht bijstaan door een advocatenkantoor in Nijmegen

3eGolf.nl