3EGolf
Image default
Zorg

Met wicca in Rotterdam word je helemaal jezelf

Ben je ook benieuwd naar wat het spirituele wicca in Rotterdam voor je kan betekenen? Dan ben je zeker van harte welkom voor het meedoen aan de trainingen die hiervoor worden gegeven. Wanneer je op zoek bent naar deze vorm van spiritualiteit ben je waarschijnlijk al bekent met dit thema, maar voor de goede orde wordt er hier nogmaals een uitleg gegeven over wat de wicca in Rotterdam nou precies inhoudt en wat je er mee kunt bereiken. Het gaat hierbij om het geloven in het magische gedeelte van de natuur, maar daarnaast komt ook kijken dat er wordt geloofd in het goddelijke gedeelte van de natuur. Er wordt volledig geleefd vanuit het hart en er wordt op een mooie wijze verbinding gezocht met de hogere hand. Het voelt tijdens de wicca in Rotterdam alsof je helemaal met twee benen op de aarde wordt gezet en een dans mee mag maken waarbij je meegaat in het ritme van de diverse seizoenen van het leven en er een contact wordt gemaakt met de maan. 

Sjamisme

Er is tijdens de sessies en de trainingen van de wicca in Rotterdam een vorm dat genoemd wordt als een sjamisme. Dit houdt in dat er diverse rituelen worden gehouden en er tradities zijn waar je aan gaat deelnemen. Ook kom je terecht in een bepaalde groep, waar je je echt verbonden mee gaat voelen en waarmee je ook echt een band opbouwt. Jullie hebben allebei een eigen wijze van denken en leven, maar hebben wel een draadje waarmee jullie aan elkaar verbonden worden, namelijk de interesse in de wicca in Rotterdam. 

Studiekring

Er wordt een studiekring georganiseerd waarmee je eens een kijkje kunt nemen in de ‘keuken’ van wicca in Rotterdam. Hiermee kan je erachter komen of het wat voor je is en of het goed bij je past. Je kunt hier terecht wanneer je een basisopleiding wilt doen of wanneer je onder begeleiding een sterkte groei wilt doormaken.

 

3eGolf.nl