3EGolf
Image default
Bedrijven

MHA Advocaten geeft iedereen een kans

Wat kan een sociaal betrokken advocaat voor u betekenen?

Financiële bijstand

Iedereen die ooit met het gerecht in aanraking is gekomen, weet hoe ingewikkeld het rechtssysteem is. Een advocaat is dan ook onmisbaar bij elk juridisch conflict. Zonder goed onderbouwd juridisch advies is het namelijk erg moeilijk een juridische kwestie in uw voordeel te laten uitdraaien. Omdat een advocaat heel wat geld kost, biedt MHA Advocaten gefinancierde bijstand aan. Dankzij deze bijstand kan iedereen beroep doen op professionele juridische hulp.

Sociale advocatuur

De sociaal betrokken advocaat Wageningen en advocaat Zevenaar van MHA Advocaten wil iedereen een gelijke kans op professionele rechtshulp geven. Zelfs wanneer u geen recht heeft op gefinancierde bijstand, zorgen ze daarom voor een aantrekkelijk tarief. De advocaten begeleiden u bovendien op een informele manier doorheen het hele proces, zodat u zich op elk moment op uw gemak voelt.

U staat centraal

De advocaten van MHA Advocaten zijn gespecialiseerd in de sociale advocatuur. Ze verlenen deskundige hulp op het gebied van arbeids-, familie- en strafrecht. De persoon staat bij hen steeds centraal en ze nemen dan ook ruim de tijd om uw kant van het verhaal te bekijken. Ze luisteren grondig naar uw probleem en proberen een gepaste oplossing te vinden. MHA Advocaten biedt bovendien een gratis kennismakingsgesprek aan, zodat u kosteloos uw mogelijkheden bij hen kan bekijken.

MHA Advocaten

MHA Advocaten is een sociale advocaat Wageningen en advocaat Zevenaar die iedereen een gelijke kans wil geven. Zo zorgen ze voor financiële bijstand voor de klanten met een lager inkomen en krijgen mensen die het Nederlands niet helemaal beheersen een tolk ter beschikking. MHA Advocaten heeft heel wat ervaring in de sociale advocatuur en dit is dan ook duidelijk aan hun werkwijze te merken.

https://www.mha-advocaten.nl/
3eGolf.nl