3EGolf
Image default
Bedrijven

Telefoon & smartphonehoesje trends.

De afgelopen jaren is het uiterlijk van de smartphone niet echt veranderd. De fysieke knoppen zijn grotendeels verdwenen, het beeldscherm is wat groter geworden en de kwaliteit van het scherm is stukken beter.

PINNEN MET DE SMARTPHONE

Met de komst van Apple Pay naar Nederland, is ook het aantal contactloze betalingen met de smartphone explosief gestegen. Opvallend hierbij is dat pinnen met de smartphone, niet enkel is gestegen onder Apple-devices, ook Androidgebruikers lijken deze nieuwe manier van betalen volledig te omarmen. De verwachting is dat in 2021 de meeste mensen zullen pinnen met hun smartphone en hun pinpas thuislaten voor grote transacties.

De 5G-opkomst

T-Mobile heeft aangekondigd in 2020 een landelijk dekkend 5G netwerk uit te willen rollen. De eerste 5G smartphones zijn in 2019 al op de markt gebracht en Apple bracht in 2020 de eerste 5G iPhone uit. Zo wordt de wereld om ons heen steeds slimmer en met 5G is de IoT (Internet-of-Things) klaar voor een vliegende start, daarnaast worden in Nederland steeds meer 5G masten geplaatst. Echter is hier het laatste jaar veel commotie en complottheorieën over geweest.

iPhone virtual assistant

Wie met de komst van de eerste smartphones handsfree een collega wilde bellen vanuit de auto, kon dat middels een spraakopdracht regelen. Inmiddels nemen de voice gestuurde interfaces de wereld over. Op vrijwel iedere smartphone kan je een virtual assistent vinden, zoals Siri of Google. En met een simpel spraakcommando kun je de telefoon steeds meer activiteiten laten uitvoeren zoals muziek afspelen, collega bellen, eten bestellen, verwarming aanzetten en zelfs het licht bedienen. In de toekomst zal ook een smartphone hoesje hierop aangepast worden, zodat ondanks de telefoon zich in een smartphonehoesje bevindt de virtual assistent nog goed kan functioneren.

https://www.telefoonhoesje.nl/
3eGolf.nl