3EGolf
Image default
Auto's en Motoren

Microvezeldoek voor uw auto

Microvezeldoek

De meest veelzijdige schoonmaakdoek ter wereld is de microvezeldoek. Deze revolutionaire doek is zo populair door zijn ontwerp. Hij is namelijk voorzien van minuscule haakjes die vuil en stof geen kans geven om te ontsnappen. Het resultaat is dus een superschoon en glad oppervlak. Dit kan elk soort oppervlak zijn. Vandaar dat deze doek zo veelzijdig wordt toegepast en geliefd is onder elk type schoonmaker. 

Microvezeldoek auto detailing

Speciaal voor auto detailing zijn er diverse schoonmaakdoeken die zijn ontwikkeld om het beste resultaat te garanderen. Dit kan voor verschillende doeleinden zijn. Denk aan het auto poetsen of het reguliere auto wassen. Voor elke soort klus is er de juiste microvezeldoek beschikbaar. Voor auto wassen kunt u de reguliere variant prima gebruiken. Gaat u poetsen of polijsten? Dan gebruikt u een zachtere variant die is voorzien van speciale vezels die de autolak een echte behandeling geven. Zo bent u verzekerd van een top resultaat.

Microvezeldoekje schoonmaak DEST Solutions

Omdat de kwaliteit van de DEST microvezeldoek zo hoog is kan deze zeer veelzijdig ingezet worden. Enkele voorbeelden zijn auto detailing, auto poetsen, wassen en diverse huishoudelijke taken. Het assortiment van DEST Solutions is zeer breed en heeft voor iedere toepassing de juiste variant.  Daarnaast wordt alles uit eigen voorraad geleverd en is het zelfs mogelijk om gratis af te halen in hun eigen magazijn in Nunspeet. Ook is direct advies mogelijk. Op dit moment loopt er zelfs een actie waarmee u profiteert van 15% korting op alle doeken en auto detailing producten!

Naast het brede aanbod biedt DEST ook zakelijke condities voor bedrijven. Zo zijn er interessante staffelkortingen mogelijk op alle doeken. Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk om als particulier elk denkbare microvezeldoek te bestellen. Denk bijvoorbeeld aan een polijstdoek, poleerdoek en de welbekende poetsdoek.  Dit gaat eenvoudig online via de webshop. U wordt netjes op hoogte gehouden van uw bestelling en ontvangt een track and tracé code wanneer deze onderweg is.

 

https://www.dest-solutions.nl/

Gerelateerde artikelen

Hoe wordt de dashcam gebruikt?

Informatie over tweedehands auto’s nodig?

Dacia Nederland

3eGolf.nl