3EGolf
Image default
Bedrijven

Mondzorg in Den Haag

Op zoek naar een tandarts in Den Haag?

Bent u op zoek naar een tandarts in Den Haag? Dan zit u nok Art Of Teeth op het juiste adres. Onze praktijk is professioneel en erg gezellig. Wij houden uw mond schoon en gezond. Werkt u 40u in de week? Geen probleem, wijs taan ook ’s avonds voor u klaar. Onze prijzen zijn door de overheid bepaalt, u betaald bij ons dus niet meer dan nodig is. Bent u op zoek naar een tandarts of heeft u last van uw gebit? Ga dan naar onze website en neem eenvoudig contact met ons op.

Waarom u kiest voor Art of Teeth

Wij hebben verschillende tandartsen en specialisten in huis. Hierdoor wordt u niet van het kastje naar de muur gestuurd. Bij ons kunt u terecht voor een wortelkanaalbehandelingen, gaatjes vullen, cerec, sealen en facings. Wij zijn ook goed met kinderen. We stellen ze zoveel mogelijk op hun gemak bij elk tandartsbezoek. Spreekt u slecht Nederlands? Onze tandartsen kunnen ook Pools of Spaans spreken. Zo kunnen wij iedereen ontvangen.

Complete mondzorg

U krijgt altijd dezelfde tandarts bij de periodieke controle. Dat is wel zo handig en prettig. De tandarts heeft dan al uw geschiedenis en weet dus wat er aan de hand is met uw gebit. Dit is ook prettig voor uw kind. Een bekend en vriendelijk gezicht zorgt ervoor dat de tandarts bezoeken prettiger zijn. Een schoon en gezond gebit opent deuren. Uw gebit is uw visite kaartje. Deze verzorgen wij graag bij Art of Teeth door complete mondzorg. Ga naar onze website en maak eenvoudig een afspraak.

Met spoed naar de tandarts?

Heeft u veel last van uw tand, tandvlees of mond en kan het niet tot de volgende dag wachten? Maak dan snel een afspraak bij de tandarts. Voor spoedgevallen kunt u altijd bij ons terecht. Ook in het weekend. Wij hebben flexibele openingstijden, wij zijn dan ook open in de avonduren.

https://www.artofteeth.nl/
3eGolf.nl