3EGolf
Image default
Bedrijven

Bereik de juiste doelgroep met een efficiënte social media campagne

Belang social media marketing

We leven tegenwoordig in een digitaal tijdperk waarin alles snel verandert en evolueert. Dit geldt ook voor de publiciteit. Social media marketing wordt steeds belangrijker. Dit soort marketing zorgt er namelijk voor dat uw bedrijf zijn naamsbekendheid vergroot en dat de juiste doelgroep met de campagne bereikt wordt. Veel bedrijven schakelen daarom een social media marketing bureau in. Dit bureau neemt alle online campagnes over en zorgt ervoor dat de vooropgestelde doelstellingen bereikt worden.

Efficiënte werkwijze

Socialwise is een social media marketing bureau dat zich heeft gespecialiseerd in het MKB. U kan er zowel voor nieuwe social media advertenties als voor de optimalisatie van huidige campagnes terecht. In een kennismakingsgesprek analyseren ze de huidige situatie van uw bedrijf en ontwikkelen ze een nieuwe strategie. Bovendien analyseren ze voortdurend elk resultaat om zo de campagnes te optimaliseren en te verbeteren. Zo zorgt Socialwise voor meer leads, omzet én volgers!

Verschillende platforms

Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest,… De mogelijkheden van social media marketing zijn enorm. Socialwise heeft zich daarom in de verschillende kenmerken van elk platform verdiept. Zo heeft Instagram een jonger publiek en is LinkedIn het platform voor de zakelijke markt. Dankzij hun jarenlange ervaring weten ze welk kanaal geschikt is voor welke doelgroep en kunnen ze dan ook efficiënte en doelgerichte campagnes opstellen.

Verschillende strategieën

Socialwise is een social media marketing bureau specifiek gericht op het MKB. Op basis van uw wensen en eisen ontwikkelen ze een duidelijke strategie om de gewenste resultaten te behalen. Socialwise weet exact hoe ze een bepaalde boodschap bij het juiste publiek kunnen overbrengen en ze creëren dan ook steeds vernieuwende en efficiënte social media campagnes!

3eGolf.nl