3EGolf
Image default
Bedrijven

Mooie wimperextensions in Alphen aan den Rijn

Wil jij graag wimperextensions in Alphen aan den Rijn laten zetten? Ga dan naar Salon La Détente in Ter Aar, een plaatsje boven Alpen aan den Rijn. Schoonheidsspecialiste Anne-Marie Schellingerhout is de eigenaresse van deze salon aan huis. Al sinds 2007 is zij schoonheidsspecialiste, ze weet dus precies wat ze doet. Je geniet van een heerlijke behandeling waar persoonlijke aandacht centraal staat.

Vind jij lange wimpers mooi en wil je voor een langere periode elegante wimpers? Kies dan voor de one by one methode bij Salon La Détente.

Waarom one by one wimperextensions laten zetten?

Wimperextensions zijn nepwimpers die aan de eigen wimpers of oogleden worden vastgeplakt. De eigen wimpers worden zo verlengd, waardoor er mooie lange wimpers ontstaan. Je kent vast de nepwimpers die je zelf kunt aanbrengen met een beetje lijm. Ideaal voor een avondje uit, maar je krijgt een minder natuurlijke look. De echte wimperliefhebbers gaan daarom voor de one by one methode. Bij deze methode wordt op elke wimper één wimperhaartje vastgeplakt. Er zijn uit verschillende soorten wimperhaartjes te kiezen, variërend in lengte en krul.

Advies van een professional

Anne-Marie van Salon La Détente helpt je graag met het uitkiezen van de wimperextensions in Alpen aan den Rijn. Omdat er zoveel keus is, kan het soms lastig zijn om te bepalen welke wimpers voor jouw gezicht het best geschikt zijn. Er zijn bijvoorbeeld dunne en lichte wimperhaartjes, dikke en lange haartjes en diverse krullingen. De meest gebruikte krullingen zijn J, B, C en D. De letter symboliseert de vorm van de krul.

Handige informatie

Als je kiest voor de one by one techniek heb je lang profijt van de nieuwe wimpers: ze blijven 6 tot 8 weken zitten. Eén one by one behandeling (nieuwe set) duurt ongeveer 2 uur. Wimpers vallen van nature uit, ook nepwimpers kunnen uitvallen. Daarom kunnen we wimperextensions laten opvullen na 3 weken.

https://salonladetente.nl/
3eGolf.nl