3EGolf
Image default
Bedrijven

Glaszetter in Eindhoven met 24-uursschadeservice

Ik had met spoed een glaszetter in Eindhoven nodig. Gelukkig kon ik gebruikmaken van de 24-uursschadeserivce van V.D. Akker glaszetters & Glashandel. Hun eigen storingsdienst is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor mensen uit de regio Eindhoven. De glaszetter kon dezelfde dag nog bij mij thuis komen om een veilige noodoplossing te garanderen.

De glasschade was zo hevig, dat er een afspraak werd gemaakt om op een later moment een compleet nieuw raam in te zetten. Dat kon gelukkig snel geregeld worden: binnen 4 dagen was het allemaal opgelost.

Glasschade na hevige storm

Toen ik ’s ochtend naar buiten stapte om te checken of er veel schade was aangericht na de hevige storm van die nacht zag ik al vrij snel dat het goed mis was. Het grote raam aan de achterkant van mijn woning was flink beschadigd. Ook de kleinere raampjes hadden schade. Er moest met spoed een glaszetter naar Eindhoven komen. Gelukkig hoefde ik niet lang te wachten dankzij de uitstekende service van Van de Akker.

Groot assortiment aan glas op voorraad

Het werd al snel duidelijk dat de schade zo groot was dat er meer middelen nodig waren. Het oude raam was zo erg beschadigd dat er nieuw glas ingezet moest worden. Gelukkig heeft Van de Akker een breed assortiment aan glas op voorraad. Ik hoefde dus niet lang te wachten op mijn nieuwe raam. De glaszetter in Eindhoven plaatste het glas op vakkundige wijze in het kozijn.

Als professionele glashandel in Eindhoven maakt Van de Akker de productie, de levering aan huis en het zetten van het glas in orde. Ik ben erg tevreden over het geleverde werk en de fijne service van Van den Akker.

Verzekering

Ik ben verzekerd tegen glasschade, dus het hele gebeuren kostte me geen cent. Van de Akker kon de schade rechtstreeks verhalen bij mijn verzekeringsmaatschappij. Dat is wel zo handig, zowel voor mij als voor Van de Akker!

https://akkerglas.nl/

Gerelateerde artikelen

Kies voor loopbaancoaching Assen met een goed gevoel

Vertrouw uw voertuig toe aan Ride & Shine

Verbeter uw horecazaak met een hoogwaardig ventilatiesysteem

3eGolf.nl