3EGolf
Image default
Bedrijven

Natuurcamping aan de rand van de Veluwe

Camping De Rimboe & De Woeste Hoogte is een natuurcamping in de prachtige omgeving van Hoenderloo. Het vakantiepark bevindt zich op tien minuten van de ingang van het Nationaal Park de Hoge Veluwe, waar je heerlijk kunt genieten van de natuur. Daarnaast biedt de camping zelf ook zeer veel natuur, daar het aan de rand van de Veluwe ligt. Op de natuurcamping kun je kiezen voor een plaats die meer in de bossen ligt, of voor een plaats op het veld.

Fijne natuurcamping in een bosrijk gebied

Doordat deze natuurcamping aan de rand van de Veluwe ligt, ben je zeer snel in een fijn bosrijk gebied. De Veluwe biedt veel verschillende soorten natuur. Uitgestrekte zandvlaktes, bossen of heide. Je vindt het hier allemaal. Indien je tijdens jouw vakantie toch een dag van de stad wilt genieten, kan dat ook in deze omgeving. Arnhem, Apeldoorn en Deventer liggen zeer dichtbij, waardoor u hier gemakkelijk uitstapjes naar kunt maken.

De faciliteiten van de natuurcamping

Op de camping zijn diverse faciliteiten te vinden zodat je een fijne vakantie kunt hebben. Het is hier uiteraard mogelijk om gewoon te kamperen met de tent of caravan, maar het is ook mogelijk om een vakantiehuis te huren of kopen. Alle vakantiehuisjes hebben een parkeerplaats en zijn voorzien van WiFi. Op het park zelf is ook WiFi voor de kampeerders.

Daarnaast heeft het park een speeltuin voor de kinderen en er is een verwarmd buitenzwembad aanwezig. Deze is geopend van medio mei tot oktober. Ook heeft het park een restaurant en een cafetaria, zodat je altijd genoeg mogelijkheden hebt om divers te eten. Na het zwemmen kun je heerlijk op het terras van het zwembad zitten met een kop koffie of andere lekkernij. Je leest het dus al wel: dit park biedt alles voor een heerlijke vakantie!

https://derimboe.nl/
3eGolf.nl