3EGolf
Image default
Woning en Tuin

Op zoek naar een hoogwaardige tender of sloep voor een zachte prijs?

Corsiva is een jong en dynamisch bedrijf dat steeds opnieuw innovatieve sloepen op de markt brengt. Het is een merk dat in de laatste jaren flink in populariteit is gestegen door de combinatie van kwalitatief hoogwaardige sloepen tegen een zeer redelijke prijs. Naast verschillende modellen is er ook een ruime keuze aan kleuren en afwerking. Het assortiment van Corsiva is zo breed dat er voor elke watersportliefhebber een type boot aanwezig is die aansluit bij zijn wensen. Zo kunt u de sloep van uw dromen samenstellen. Waar vele bouwers van tenders en sloepen zich concentreren op het luxere segment biedt Corsiva ook eenvoudige modellen die volledig zijn uitgerust.

Op zoek naar een tender met onmisbare luxe en uitstekende vaareigenschappen?
De Corsiva 595 Tender heeft een hedendaagse uiterlijk met een volledig nieuwe stuurconsole. U kunt van de diepe rondzit een eenvoudige zonnebed maken. Deze hoogwaardige sloep van Corsiva vaart het beste in z’n klasse. Met een 20pk motor vaart deze Corsiva al rond de 20 km/uur. Deze tender wordt geleverd inclusief diverse opbergvakken, kabelring, stuurconsole, stuurwiel, navigatieverlichting en een bilgepomp. Eventueel kunt u het pakket uitbreiden met een RVS zwemtrap of een zonnedek met tafel. De Corsiva 595 Tender is leverbaar met motoren van 8 tot 50pk.

Zoekt u een makkelijke trailerbare tender? Kies voor een Corsiva 500 Tender!
Wanneer je voor de Corsiva 500 Tender kiest weten we dat u smaak heeft. Maar nog steeds willen mensen dat hun tender unieker oogt ten opzichte van die van hun buurman. Zo heeft u bij de Corsiva 500 de keuze tussen verschillende opties. U zou het misschien niet zeggen, maar de Corsiva 500 is een wolf in schaapskleren. U kunt hem namelijk uitvoeren met een 60pk motor waardoor het een zeer snelle sloep wordt. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om een kleinere motor van bijvoorbeeld 15pk erin te plaatsen als u rustig ermee wilt varen. Verder is de vernieuwde teak met lijfhout een blikvanger. 

Bezoek een watersport speciaalzaak!
Het is begrijpelijk dat u het moeilijk vindt om een boot te kopen. Het is immers een flinke investering en u heeft grondig kennis nodig om een boot te kunnen kopen die past bij uw wensen. U kunt het beste gaan naar een watersport speciaalzaak. Zij hebben de expertise in huis om u allerlei verschillende type boten te adviseren. Vaak hebben ze ook een groot assortiment aan tweedehandse boten. Hierdoor kunt u watersport ervaren zonder er meteen de hoofdprijs voor uit te geven. Mocht er een meer in de buurt zitten dan kunt u ook kijken of u een proefvaart kan maken. Heeft u vragen? Dan kunt u uzelf laten adviseren door een deskundige om eventuele onduidelijkheden te voorkomen.

https://www.sandenwatersport.nl/

Gerelateerde artikelen

Beton tafel: oogstrelend robuust

Vertrouw op een hovenier nabij Hendrik-Ido-Ambacht voor hulp bij oeverbeschoeiing

Een nieuwe woning kopen

3eGolf.nl