3EGolf
Image default
Bedrijven

Op zoek naar inspiratie voor je woonkamer, kijk eens naar de cinewall!

Eens in de zoveel tijd is het heerlijk om de woonkamer compleet te veranderen, vaak doe je alleen maar kleine aanpassingen maar grote aanpassingen kunnen ook heel leuk zijn. Een grote aanpassing is bijvoorbeeld een cinewall, een cinewall is een muur waar een tv in zit en naar wens ook een sfeerhaard. Een cinewall geeft echt een “wauw” effect aan de woonkamer en brengt het tv kijken naar een nieuw niveau, je krijgt namelijk het gevoel dat je in een bioscoop zit.

Cinewall naar smaak

Iedereen heeft een andere smaak voor het interieur van de woonkamer, iedereen vindt dus ook een andere cinewall mooier. Het is daarom ook mogelijk je eigen cinewall te ontwerpen, je kunt dan kiezen welke materialen gebruikt moeten worden, of je wel of geen sfeerhaard wil en welke tv erin komt te hangen. Ook niet alle woonkamers zijn even groot, het is daarom belangrijk de cinewall precies op maat worden gemaakt. 

Sfeerhaard

Een sfeerhaard zorgt ervoor dat er extra sfeer wordt gegeven aan een woonkamer, wel zo lekker natuurlijk. Een sfeerhaard is ook heel sfeervol voor in de slaapkamer of op kantoor, hierdoor heb je overal en warm en huiselijk gevoel.

Bioscoop in huis

Doordat een tv is ingebouwd in de cinewall lijkt het net alsof je naar een bioscoop scherm zit te kijken, dit effect krijg je nog meer als je speakers achter de tv laat inbouwen. Hierdoor wordt je helemaal meegetrokken in de wedstrijd, film of serie die je aan het kijken bent. 

Eyecatcher

Een cinewall werkt ook als echte eyecatcher, bij iedereen die binnenkomt gaat de cinewall opvallen. Je kan jezelf ook laten zien met de cinewall, door de cinewall helemaal naar je eigen stijl te maken laat je ook een deel van jezelf zien. Het wordt daardoor echt jouw woonkamer.

 

3eGolf.nl