3EGolf
Image default
Onderwijs

Opleiding bij Fabius: Commercieel Administratief Medewerker

Heb je interesse in een opleiding Commercieel Administratief Medewerker om zo weer snel aan de slag te kunnen bij een bedrijf? Kies dan voor Fabius Opleidingen, waar je binnen veertig weken (1 les per week) de basisopleiding Commercieel Administratief Medewerker hebt afgerond. Als Commercieel Administratief Medewerker houd je je vooral bezig met het beheren van de klantenadministratie, maar ook het verwerken van offertes en ben je het aanspreekpunt van klanten. Er is veel vraag naar Commercieel Administratief Medewerkers; zowel parttime als fulltime. 

Persoonlijke aandacht

Tijdens deze periode van 40 weken wordt je door een team van ervaren docenten klaargestoomd om na je opleiding direct aan de slag te kunnen als Commercieel Administratief Medewerker.  Dit is voor veel werknemers enorm prettig, omdat ze vaak iemand zoeken die snel kan beginnen maar die ook de kneepjes van het vak weet. En die leer je tijdens je opleiding. Je krijgt veel persoonlijke aandacht van de ervaren docenten en klassikaal les.

Waar aan de slag?

Je kunt aan de slag gaan bij een van de 50 locaties van Fabius Opleidingen. Er is dus altijd wel een locatie die voor jou goed te bereiken is. Ben je al enige tijd uit de arbeidsmarkt en wil je je kennis weer opfrissen om zo weer aan de slag te gaan? Of wil je iets anders doen en zoek je een snelle opleiding waar je veel leert? Commercieel Administratief Medewerker is een zeer uitdagende baan; en alles hiervoor leer je bij Fabius Opleidingen. 

Gerelateerde artikelen

Rijschool Utrecht

Een Philips Airfryer kopen

Een office manager vervult een cruciale rol binnen een bedrijf

3eGolf.nl