3EGolf
Image default
Woning en Tuin

Pimp je woonkamer op met een originele canvas doek

Wil je je woonkamer pimpen? Dan is een canvas doek een zeer goed idee. Canvas schilderijen kan je perfect bestellen bij canvaswinkel.nl, ze zijn er in alle mogelijke maten en vormen en kosten helemaal geen fortuin. Toch heb je onmiddellijk een opvallend canvas schilderij in je woonkamer. Logisch dat heel wat mensen dagelijks zo een kunstwerk bestellen.

Canvas doeken die tegen een stootje kunnen

De canvas doeken van canvaswinkel.nl behoren tot de beste op de markt. Ze zijn niet alleen UV-bestendig, waardoor ze niet verkleuren door de zon, ze ook waterproof. Ben je dus niet op zoek naar een kunstwerk voor de woonkamer, maar wil je een canvas bestellen voor een natte ruimte, dan komen de doeken van canvaswinkel.nl, perfect in aanmerking.

Een ruime keuze aan prints

Eens je je canvas doek hebt besteld, heb je er geen omkijken meer naar. De canvas schilderijen gaan immers jaren mee, hoeven niet opgespannen te worden zoals een traditioneel schilderij en vergen geen onderhoud. Een canvas doek, daar heb je jaren plezier van. Je kiest bovendien zelf wat je op het doek laat printen. Er is een ruime keuze aan afbeeldingen te vinden op canvaswinkel.nl, maar net zo goed stuur je je eigen foto door en laat je die vereeuwigen. Zo krijgt je woonkamer een wel heel persoonlijke toets.

Canvas schilderijen tot op de centimeter nauwkeurig

Zit je met een bepaalde ruimte waar je canvas doek in moet passen? Geen probleem! De canvas schilderijen van canvaswinkel.nl bestel je immers tot op de centimeter nauwkeurig. Vergeet de standaard maten van onze collega’s. Bij ons bestel je je canvas doek op maat. Het lijkt misschien onbelangrijk, maar visueel kan het een heel groot verschil maken.

Ook beschikbaar in grote formaten

Bij canvaswinkel.nl kunnen we ook grote formaten aan. Canvassen bestellen kan tot 3.5 meter x 170 cm. Dat is enorm. En het leuke is dat de afbeelding scherp blijft. Al onze canvassen komen trouwens met een kleurgarantie van 80 jaar en zijn naast waterbestendig ook krasbestendig. Een canvas doek koop je dus eigenlijk voor het leven.

Bestel je canvas schilderij vandaag nog

Wil je de mogelijkheden eens bekijken of gelijk een canvas doek tegen een scherpe prijs bestellen? Surf naar canvaswinkel.nl, selecteer je tekening of upload je foto, kies het materiaal, geef je afmetingen in en zie gelijk hoeveel je canvas doek kost. Geen geld voor heel wat jaren plezier!

Lees zeker ook even de referenties van onze tevreden klanten, ze geven je ongetwijfeld wat bijkomende zekerheid.

https://www.canvaswinkel.nl/canvas-doek/
3eGolf.nl