3EGolf
Image default
Relatie

5 redenen waarom Het Ei van Columbus de ideale trouwlocatie op de Veluwe is

Het Ei van Columbus, prachtig gelegen in Beekbergen op de Veluwe, is de ideale trouwlocatie op de Veluwe. Daar trouwen biedt heel veel voordelen. Meer dan vijf, al beperken we ons nu tot ‘slechts’ vijf redenen waarom je juist in Beekbergen de mooiste dag van je leven viert, bij de trouw, eet én feestlocatie. Kies een van de speciale arrangementen en geniet op ontspannen wijze van de mooiste dag van het leven met hapjes, drankjes, koffie, prosecco, snacks en eventueel live muziek. En dat op een en dezelfde plek, ook wel zo prettig voor de minder mobiele gasten en de kinderen, die zo de gehele dag kunnen genieten van onder meer het springkussen. 

Centrale ligging in Nederland 

Het Ei van Columbus in Beekbergen ligt prachtig op de Veluwe in de nabijheid van Apeldoorn. Dat maakt het meteen een zeer geschikte locatie voor je bruiloft, want het ligt heerlijk centraal in Nederland en dus is het goed te berijden voor gasten uit zowel het zuiden als uit het noorden. Als je je feest gaat vieren in Beekbergen, dan kom jij je gasten tegemoet en kies je voor een centraal gelegen locatie. Bij Het Ei van Columbus is bovendien ruim voldoende parkeergelegenheid. 

Alles op één locatie 

Bij Het Ei van Columbus ga je én trouwen én eten én feesten. Het wil bij bruiloften nog wel eens voorkomen dat je drie gelegenheden aan moet doen; eerst daar waar de plechtigheid plaatsvindt, vervolgens ga je elders eten om in wéér een ander etablissement feest te vieren. Bij Het Ei van Columbus hoeft dat niet, daar heb je alles heerlijk onder een dak. 

Aantrekkelijke arrangementen 

Touwen is niet alleen de mooiste dag van je leven, het is ook een dag die een investering vergt. Je wilt er immers wel een onvergetelijke dag van maken. Het Ei van Columbus beseft dat het allemaal al duur genoeg is en biedt aantrekkelijke arrangementen tegen heel aantrekkelijke tarieven. Kies je voor de ‘Top Trouw Deal’ dan betaal je een all-in prijs voor alles; dus van de ontvangst van de gasten, prosecco, de bruidstaart tot de hapjes en drankjes tussendoor een driegangen menu of een warm en koud buffet. Ook het feest is inclusief en zelfs voor de late night snack betaal je niets extra’s. Het Ei van Columbus levert maatwerk en er is altijd een aantrekkelijk arrangement voor jouw bruiloft. Met werkelijk alles er op en er aan. 

Binnen én buiten genieten ook voor kinderen 

Bij Het Ei van Columbus vier je zowel in de zomer als in de winter je huwelijksfeest. In de zomer doe je dat in de prachtige tuin en op het heerlijke, grote terras en in de wat koudere maanden kies je voor een van de twee binnen zalen met onder meer een gezellig open haard. Het is dus altijd gezellig in Beekbergen ongeacht de temperatuur buiten. Ook voor kinderen is er altijd iets te doen. In de zomer kunnen ze gebruik maken van een springkussen, in de winter wordt gezorgd voor leuke spelletjes binnen of kunnen ze heerlijk knutselen. 

Altijd maatwerk bij Het Ei van Columbus 

Groot voordeel is dat niets standaard is in Beekbergen. Het feest wordt volledig aangepast naar jouw wensen, er wordt altijd maatwerk geleverd dus. Wil je een warm of koud buffet, liever toch dineren of wil je liever barbecueën. Wil je wel of geen hapjes nadat de ringen zijn uitgewisseld en wat wordt de late night snack? Alles is bespreekbaar bij Het Ei van Columbus waar het uiterst vriendelijke personeel je op de meest vriendelijke wijze van dienst zal zijn en zal zorgen voor een heerlijk ontspannen feestdag, en waarbij alles tot in de puntjes geregeld is.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

https://heteivancolumbus.nl/
3eGolf.nl