3EGolf
Image default
Woning en Tuin

Plantenwand voor binnen en buiten

Een plantenmuur is een muur vol planten. Dat klinkt heel vanzelfsprekend, maar dat is het zeker niet. Deze muur is speciaal opgebouwd uit verschillende planten die weinig onderhoud behoeven en die een geheel ander interieur (of exterieur) creëert in een kamer. Vaak zijn kamers, maar wat kaal. Je hebt allerlei soorten schilderijen aan de muur hangen die je op een gegeven moment ook wel gezien hebt en daarnaast zijn kale muren ook niet al te prettig om naar te kijken. Daar kan je dan nu verandering mee brengen met planten aan de muur. Dit zijn niet zomaar planten die in de muur zijn verwerkt, maar dit zijn planten die met zorg zijn geselecteerd en zijn samengesteld. Het handige van deze planten is dat ze erg makkelijk te onderhouden zijn en desondanks er prachtig uitzien. De Plantenman heeft plantenwanden voor binnen en buiten!

Voor binnen en voor buiten.

Je hebt verschillende plantenmuren. Er is niet alleen een verschil tussen soorten planten waaruit je kunt kiezen, maar ook uit grootten. Een ander belangrijk verschil is dat je kunt kiezen uit een muur die speciaal voor binnen is, en een muur die speciaal voor buiten is. De muur voor binnen is bijvoorbeeld handig toe te passen op een kantoor. Door de muur neer te zetten zijn de huidige wanden mooi bedenkt en krijgt de kamer een hele andere uitstraling. Een ander belangrijk kenmerk is dat de planten natuurlijk zorgen voor zuurstof. Hierdoor zal de productie van de medewerkers in de ruimte worden verbeterd en zullen ook de planten een goede bijdrage leveren aan de gemoedstoestand van de medewerkers. De planten stralen rust uit en geven de ruimte een huiselijkere sfeer. Ook in een woning is de binnenwand goed te gebruiken. Zo kan het in elke kamer worden geplaatst en is het goed te combineren met meubels en andere accessoires waardoor er een mooi interieur wordt gecreëerd.

Naast de plantenmuren voor binnen zijn er ook verschillende muren die speciaal voor buiten geschikt zijn. Zo zijn er vele mensen die kiezen voor een standaard heg of een schutting. Dat is nu niet meer nodig want de muur kan makkelijk de plek innemen. Ook op een terras staat de muur geweldig en vormt het een goede aanvulling op de aankleding van de tuin. Ook voor de buitenmuren geldt dat deze niet veeleisend zijn op het gebied van verzorging en onderhoud. Bekijk de mogelijkheden die er zijn voor jouw interieur of exterieur een vraag een offerte aan.

Gerelateerde artikelen

Op welke temperatuur stel je een jacuzzi in?

Een goedkope eettafel kopen

Slotenmaker actief in de ruime regio van Antwerpen

3eGolf.nl