3EGolf
Image default
Gezondheid

Professionele websites vs amateurwebsites

In de hedendaagse maatschappij met de prominente aanwezigheid van het internet, is het hebben van je eigen website erg normaal. Waar vroeger alleen grote bedrijven een site hadden, kan nu elke eenmanszaak op een eenvoudige manier een website aanmaken. Sterker nog, je hoeft niet eens een eigen bedrijf te hebben om een site te maken. Sommige mensen maken een site aan om er blogposts op te posten. Of andere mensen plaatsen bijvoorbeeld hun portfolio online, bijvoorbeeld van hun fotografie of tekeningen voor potentiële kopers te bewonderen. 

 

Voor dit soort gebruiken heb je natuurlijk geen hele perfecte website nodig. Vaak kan je deze gratis of voor een klein bedrag eenvoudig zelf maken. Eigenlijk hoeveel je alleen de domeinnaam echt te kopen. Dit is ideaal voor de mensen die een blog willen maken of voor kleine eenmanszaken die niet echt veel gebruik zullen maken van hun site. 

 

Echter zijn er ook bedrijven die wel een hele mooie site nodig hebben. Dit zijn bedrijven die veelal leunen op het functioneren en de vindbaarheid van hun websites. Zij leveren bijvoorbeeld online diensten, zoals een online webshop. Voor deze bedrijven is het belangrijk dat ze een professionele website laten maken. Een professionele website steekt veel lastiger in elkaar, een blogsite is veel eenvoudiger. De professionele website zal veel meer functies hebben en zal ook veel sneller werken. Daarbij is er een constante ontwikkeling website, zodat de site altijd via de nieuwste technologie werkt. Zo gaat uw site altijd met de tijd mee. 

 

Heeft u zo’n bedrijf dat functioneert op het excelent werken van uw website? En bent u geïnteresseerd in het hebben van een website met de laatste technisch snufjes? Neem dan een professionele website bouwer aan. Het zal u wat meer geld kosten, maar ook flink wat geld opleveren aan nieuwe klanten, die u zal aantrekken door de nieuwe website.

 

https://www.edit4u.nl/
3eGolf.nl