3EGolf
Image default
Verbouwen

PVC ramen nodig?

Die koop je niet zonder eerst een kijkje te nemen bij Raamwinkel. Waarom? Omdat deze leverancier niet enkel zeer scherpe prijzen voor PVC ramen hanteert, maar ook nog eens garant staat voor PVC ramen van topkwaliteit. Elke zelfplaatser in de regio kent de kwaliteiten van deze leverancier en honderden tevreden klanten haalden al PVC ramen van Raamwinkel in huis. Een droom voor de doe-het-zelver.

Duurzame PVC ramen voor een groene maatschappij

De laatste jaren zet deze ramenspecialist in PVC trouwens sterk in op isolatie en duurzaamheid. Alle PVC ramen en deuren die verkocht worden voldoen aan de hoogste normen en isoleren uitstekend. Op die manier verklein je niet enkel je ecologische voetafdruk, je maakt je woning ook futureproof en drukt je energiefactuur. Of je nu kiest voor pvc ramen of aluminium ramen, dat maakt niet uit. Je kunt zeker zijn van topmerken met uitstekende isolatiewaarden. Ken je zelf niets van isolatie, maar wil je wel duurzaam aan de slag gaan, dan staat een adviseur van Raamwinkel je met raad en daad bij. Hoewel Raamwinkel mikt op de zelfplaatser en bewust niet investeert in winkels, is er wel een showroom in Antwerpen, waar je alle ramen en deuren in het assortiment kunt ontdekken. Het is helemaal niet nodig om tot daar te gaan, want je kunt je offerte perfect online aanvragen en zelfs direct online je prijs berekenen, en dat is voor heel wat mensen wel een geruststelling.

PVC ramen die recycleerbaar zijn met een minimale impact op het milieu

Ben jij ook getriggerd door het ecologische gedachtegoed en wil je inzetten op recycleerbare ramen, dan zit je goed bij Raamwinkel. De ramen en deuren van Raamwinkel, zijn stuk voor stuk gemaakt met een minimale impact voor het milieu en kunnen perfect gerecycleerd worden. Bovendien gaan deze ramen tientallen jaren mee, waardoor vervangen pas zeer laat nodig is.

Waarop letten bij de aankoop van PVC ramen

Er zijn minstens 5 aspecten waarop je moet letten bij de aankoop van PVC ramen. We leggen het je graag uit in deze video tip.

https://www.raamwinkel.be/nl/pvc-ramen
3eGolf.nl