3EGolf
Image default
Zorg

Regionale zorgverzekeraar

Wilt u graag overstappen naar een andere zorgverzekeraar, maar weet u niet precies welke? Dan biedt een regionale zorgverzekeraar wellicht waar u naar op zoek bent. Een regionale zorgverzekeraar is actief in een specifieke regio, waardoor deze kleinschaliger is. In de provincies Gelderland en Overijssel kunt u kiezen voor een zorgverzekering van Salland. Bij ons kunt u rekenen op een goede zorgverzekering tegen een eerlijke premie. Daarnaast bieden we meerdere aanvullende verzekeringen en kunt u bij ons terecht voor advies over zorgverleners in de regio.

Salland basisverzekering

Elk jaar opnieuw wordt vastgesteld welke zorg er vergoed wordt vanuit de basisverzekering. De inhoud hiervan is bij alle zorgverzekeraars hetzelfde. De premie ervan verschilt echter wel per zorgverzekeraar. Bij Salland doen we er alles aan om de zorgpremie zo betaalbaar mogelijk te houden. Dit geldt zowel voor onze basisverzekering als voor de aanvullende en tandartsverzekeringen die we bieden. Daarbij is onze zorgpremie voor iedereen hetzelfde, ongeacht wat uw leeftijd is, of uw staat van gezondheid. We zijn niet gericht op het maken van winst, waardoor we de premie die u betaalt kunnen besteden aan het verbeteren van de zorg.

Collectiviteit zorgverzekering

Om uw zorgverzekering nog betaalbaarder te maken, kunt u bij Salland een collectieve verzekering afsluiten. Een collectiviteit zorgverzekering sluit u af via uw werkgever of de sportvereniging waarvan u lid bent. Op deze manier ontvangt u korting op de premie van uw aanvullende of tandartsverzekering. En heeft u gezinsleden die met u meeverzekerd zijn? Dan maken ook zij gebruik van deze korting. Salland heeft afspraken gemaakt met diverse bedrijven en verenigingen in de regio. Bent u werkzaam bij een van deze bedrijven, of lid van zo’n vereniging, dan komt u in aanmerking voor een collectieve verzekering. Op de website kunt u opzoeken of uw werkgever of vereniging een contract met ons heeft. Natuurlijk helpen wij u ook graag verder, neem dus gerust contact op.

https://www.salland.nl

Gerelateerde artikelen

Sneltest Almere: Met alles rekening houden

De microdermabrasie behandeling in Nijmegen is erg effectief

Tandartspraktijk Dentia is een populaire tandarts in Rotterdam, hoe komt dat?

3eGolf.nl