3EGolf
Image default
Huishoudelijk

Riool ontstoppen Rotterdam

De laatste tijd komt het veel in het nieuws. Vooral in de Randstad en omstreken hebben de loodgieter Rotterdam er dagelijks mee te maken. Verstopte rioleringen doordat mensen van alles door het toilet spoelen. Mondkapjes, schoonmaakdoekjes, handschoenen en andere troep die niet in het toilet thuishoren. Echter, een riool verstopping kan meerdere oorzaken hebben. Op het centrale rioleringssysteem zijn alle kranen, douche en andere sanitaire voorzieningen aangesloten met een eigen afvoer. Haren in afvoerputjes, voedselresten in de gootsteen of bakolie in het toilet kunnen makkelijk verstoppingen veroorzaken. Maar wist u dat ook door hevige regenval uw riool kan overlopen? Lekkages en breuken van binnen- en buitenrioleringen kunnen veroorzaakt worden door verschillende oorzaken. Een verstopte riolering kan een hele huishouding in de war schoppen. Dagelijks is er water of een toilet nodig. Meestal komt men er pas achter, als iets niet meer werkt, zoals water dat soepel wegvloeit of een toilet die niet meer goed doortrekt. U heeft dan snel hulp nodig, maar bij wie moet u dan zijn?

 

U heeft last van een verstopt riool, wat nu?

U merkt dat het water in het toilet niet meer zo goed doortrekt. Er komt een raar geluid naar boven borrelen en het water komt steeds hoger. De fout die men dan vaak maakt, is om nog maar eens door te trekken. De kans is groot dat uw toilet dan overstroomt en alle viezigheid naar boven komt. U kunt proberen om zelf achter het probleem te komen, door een ontstopper te gebruiken. Maar meestal is het probleem dan voor even opgelost en is de verstopping nog dieper gezakt. Ontstoppen is dan ook een helse klus om zelf te doen. Schakel altijd een professional in, om erger leed te voorkomen. Een riool ontstoppen Rotterdam kan door een ervaren loodgieter Rotterdam worden opgelost. Maar wist u dat loodgieters eigenlijk veel meer doen dan ontstoppingsproblemen in de riolering? Sanitair-onderhoud, verwarmingsinstallaties, waterleidingen aanleggen en/of repareren zijn eveneens de taken van deze vakmannen. Zonder loodgieter zouden er veel huishoudens in zak en as zitten, maar ook de bouw kan niet verder bouwen zonder deze specialisten.

 

Wat doet de loodgieter Rotterdam dan precies?

Loodgieters zijn in principe alleskunners op het gebied van installatietechniek. Wij bieden altijd snelle oplossingen voor al uw sanitaire problemen, maar zijn ook specialisten op het gebied van gas, licht en cv storingen. Wij zijn zeer veelzijdig en 24/7 beschikbaar. Onze expertise bestaat onder andere uit:

  • Leidingwerk
  • Vochtbestrijding
  • Alle reparaties
  • Storingen oplossen aan de cv
  • Cv Installatie
  • Ontstoppen van alle riolen en afvoeren
  • Lekkages, vervanging en gasproblemen oplossen

Op loodgieter-rotterdam.nu kunt u zien waar wij voor staan en kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Ook kunt u bij ons terecht om u te laten adviseren voor al uw vragen.

https://loodgieter-rotterdam.nu/
3eGolf.nl