3EGolf
Image default
Bedrijven

Rioolexpert Utrecht inschakelen

Ik had laatst last van een verstopping in de gootsteen en het toilet. Het toilet boven was niet verstopt, maar beneden wel. Wanneer ik het toilet doorspoelde hoorde ik het beneden borrelen. Na wat informatie op internet opgezocht te hebben las ik al snel dat ik last had van een complexe verstopping. Dit kan je zelf niet oplossen. Hiervoor moet er een rioolexpert langskomen. Ik ben op zoek gegaan naar een dienst in de omgeving van Utrecht en kwam terecht bij Rioolexpert Utrecht. Na telefonisch contact kwam er een specialist langs die mijn vermoedens bevestigde: een complexe verstopping. Een uur later stond de specialist op de stoep. Binnen een mum van tijd was de verstopping verholpen en kon ik weer met een gerust hart ademhalen.

Oorzaken en gevolgen complexe verstopping

Een complexe verstopping komt bijna altijd voor in de hoofdbuis en zorgt ervoor dat meerdere afvoeren verstopt zijn. Er zijn een aantal veel voorkomende oorzaken wanneer je last hebt van een complexe verstopping:

  • Verzakking van de grond en/of woning. Hierdoor scheurt, breekt of wordt de riolering platgedrukt.

  • Er is sprake van een wortelgroei in de riolering

  • Door zeepresten, vet en andere resten die in uw riool terecht zijn gekomen. Hierdoor kan er uiteindelijk een ophoping ontstaan.

Als een complexe verstopping niet wordt verholpen, kunnen hier vervelende gevolgen aan vast zitten. Je kunt daarom het beste zo snel mogelijk een Rioolexpert Utrecht inschakelen om het riool te ontstoppen.

Rioolexpert Utrecht is de oplossing

Hoe kun je een verstopping in uw riool voorkomen? Het antwoord op deze vraag is eigenlijk heel simpel. Zorg ervoor dat de volgende producten niet in uw riolering terechtkomen:

  • Maandverband en tampons

  • Luiers en babydoekjes

  • Etensresten

  • Vochtig toiletpapier

  • Verfresten

De kleinste hoeveelheid kan al voor een groot rioolprobleem zorgen. Mocht je ooit het vermoeden hebben dat het riool ontstoppen Utrecht nodig is? Twijfel dan niet en schakel Rioolexpert Utrecht in.

 

https://www.ontstoppingsdienst-utrecht.nl/rioolservice

Gerelateerde artikelen

Een vertrouwd gezicht tijdens de zwangerschap: de verloskundige Alblasserwaard Oost

Ontdek de mogelijkheden bij Koop van der Wal Parts

Geniet van alle voordelen door uw kozijnen te vervangen

3eGolf.nl