3EGolf
Image default
Sport

Handige fitness apparaten in huis halen

Sporten vind ik altijd leuk om te doen. Ik ben wel van mening dat zolang je nog lang je het lichamelijk aankan je wel genoeg lichaamsbeweging moet krijgen. Uit veel onderzoeken komt ook voort dat lichaamsbeweging gezond voor je fysieke en mentale gesteldheid is. Tegenwoordig heb ik minder tijd om dit uit te voeren, maar doordat ik fitness apparaten had gekocht is het voor mij nu ineens een stuk makkelijker om hier wel aan toe te komen. Na een investering hoef ik nu ook niet maandelijks te betalen voor een abonnement.

Op de website van GorillaSports heb ik mijn aankopen gedaan. Binnen één week had ik alle apparatuur ontvangen en geïnstalleerd. Ik ben gelijk begonnen met trainen, maar kwam er wel achter dat ik wat onderzoek moest doen welke oefeningen en schema’s ik moet volgen om het op juiste manier uit te voeren. Ik heb gekozen voor bepaalde sets die voor meerdere oefeningen inzetbaar zijn. Het is daarom wel handig om ook te weten wat je er allemaal mee kan.

De oefeningen die ik doe zijn gericht op verschillende spiergroepen waardoor ik met 3 apparaten mijn buik, rug, borst, schouders en armen kan trainen. Wel adviseer ik iemand met meer verstand over fitnessoefeningen te benaderen voor tips en aanwijzingen om dit uit te voeren. Hier ben ik zelf tegen aan gelopen, maar als je iemand kent die hier meer van weet is het proces van kennis op doen een stuk makkelijker en leuker.

3eGolf.nl