3EGolf
Image default
Onderwijs

Schakel een gespecialiseerd examenbureau in en geef het gehele afnametraject uit handen

Staan de examens binnenkort weer voor de deur en moet u er nog veel voor regelen? Schakel dan een specialist in om het voor u uit handen te nemen. Door het inschakelen van een professioneel examenbureau heeft u er minder omkijken naar en heeft u meer tijd over voor uw andere belangrijke werkzaamheden. Een examenbureau als Eureka Examens kan het gehele afnametraject voor u verzorgen. Dit bedrijf heeft veel ervaring en denkt dan ook graag met u mee op verschillende vlakken. Ook zorgen ze ervoor dat alles voldoet aan de geldende wet- en regelgeving. Of u de toetsen digitaal of op papier af wilt laten nemen, bij dit examenbureau zijn er genoeg mogelijkheden.

Kies voor het digitaal afnemen van examens

Al jarenlang worden examens op papier gemaakt, maar tegenwoordig kunt u ook kiezen voor digitaal toetsen. Steeds meer onderwijsinstellingen kiezen voor deze mogelijkheid. Niet alleen scheelt dit het nodige papierwerk, maar het is ook veilig, efficiënt en flexibel. Dit examenbureau gebruikt speciale software waardoor alle examens afgenomen worden in een afgeschermde omgeving. Dit zorgt ook voor minder fraude tijdens de examens. Ook kunt u ervoor kiezen om alle leerlingen dezelfde toets te laten maken of juist voor iedereen een uniek examen te maken. Bij digitaal toetsen is het namelijk mogelijk om een toetsmatrijs ze maken, waarbij de vragen bij ieder examen gewisseld worden. Verder kiest u uit meerkeuzevragen, open vragen, hotspotvragen en nog veel meer.

Geef het gehele traject uit handen

Wanneer er weer examens voor de deur staan, is het niet alleen een kwestie van de toetsen samenstellen. Er moet veel voor geregeld worden. Denkt u aan facilitaire voorzieningen, zoals een goede examenlocatie en surveillanten. Bij dit examenbureau hebben ze verschillende examenlocaties door heel Nederland. Zo hoeft u uw gymzaal niet meer om te toveren tot examenlokaal. Als u vragen heeft of graag dit examenbureau wilt inschakelen, kunt u altijd contact met de medewerkers van Eureka Examens opnemen. Zij kunnen u voorzien van alle benodigde informatie over het digitaal toetsen en de andere mogelijkheden.

3eGolf.nl