3EGolf
Image default
Bedrijven

Sneakerplaats.com is hét sneakerplatform van Nederland!

Op Sneakerplaats.com vind jij niet alleen de nieuwe sneakers, maar ook de dikste custom sneakers, kun je er je eigen sneakers verkopen of kun je via het sneakerforum de sneakercommunity joinen.

De website van Sneakerplaats is gemaakt omdat wij het allemaal een beetje onoverzichtelijk vonden. Je kon daar je sneakers kopen, je kon weer op een andere website het laatste sneakernieuws lezen, op weer een andere website kon je een sneakerforum vinden, en ga zo maar door.

Wij vonden dat dit anders kon en moest. Hierdoor zijn wij op het idee gekomen om Sneakerplaats op te richten. Een platform waarop alles uit de sneakerwereld wordt samengevoegd.

Sneakerzoekmachine op Sneakerplaats.com

Naast alle blogs, hebben wij ook een sneakerzoekmachine ontwikkeld waarop jij de producten kunt vinden van veel sneakerwebshops uit binnen- en buitenland. Door deze sneakerzoekmachine hoef jij dus niet meer van webshop naar webshop te hoppen, maar kun jij gewoon in één oogopslag zien waar het paartje sneakers waar jij naar op zoek bent te koop is, welke maten er nog beschikbaar zijn bij welke shop en hoeveel deze kosten bij alle shops zodat jij altijd de beste koop hebt voor jouw nieuwe sneakers.

Sneakerplaats op social media

Daarnaast heeft Sneakerplaats een zeer grote following op social media. Op Facebook hebben zij een mooie sneakerpagina met meer dan (op dit moment van schrijven) 15.000 paginalikes en op Instgram (op dit moment van schrijven) 57,9K volgers. Neem dus zeker even de moeite om deze social media kanalen van Sneakerplaats te checken want hier posten wij dagelijks de dikste sneakershots en de leukste interview.

Wil jij ook op onze pagina komen? Vergeet ons dan vooral niet te taggen door middel van @sneakerplaats in jouw shots en door #sneakerplaats te gebruiken bij jouw hashtags.

Veel plezier op de website van Sneakerplaats en geniet van je nieuwe paartje sneakers!

https://sneakerplaats.com/
3eGolf.nl