3EGolf
Image default
Bedrijven

Snel fitter met leuke lessen

De afwisseling tussen inspannen en ontspannen is heel belangrijk voor een gezond en gelukkig leven. De ideale plek waar u dit kunt doen en terecht kunt voor sport, fitness en wellness is Karin’s Health & Wellness. In deze sportschool in Tiel geeft u uw conditie een oppepper met lessen die uiteenlopen van zumba tot crossfit en van poweryoga tot BBB. Ook kinderen kunnen zich inschrijven voor uitdagende lessen, waaronder bootcamp en boksen. Zoekt u een gezellige plek voor fitness in Tiel waar u samen met anderen uw persoonlijke doel kunt bereiken, dan biedt deze sportschool alle mogelijkheden!

Samen sporten in Tiel

Karin’s Health & Wellness is een kleinschalige sportschool in Tiel waar u kunt deelnemen aan populaire groepslessen. Zo verstevigt u tijdens de BBB in shape-lessen de buik-, bil- en beenspieren en creëert u een beter figuur en meer conditie. Met BBB stretch in shape geeft u aandacht aan het stretchen van de spieren en zorgt u voor een betere houding en balans van het lichaam. De poweryoga-lessen maken u niet alleen fysiek soepeler en krachtiger, maar versterken ook uw zelfvertrouwen. Zo voelt u zich sterker in het omgaan met dagelijkse dilemma’s.

Hard werken en relaxen

Wilt u intensief werken en zweten, dan is het mogelijk om deel te nemen aan de bokslessen bij de boxingpilaar. Naast stoot- en traptechnieken doet u ook aan touwtjespringen en krachttraining tijdens deze les. Bij intervalboxing werkt u in blokken van 15 minuten en doet u boksoefeningen, cardio-oefeningen en krachtoefeningen. In deze sportschool Tiel is het niet alleen mogelijk om te fitnessen en lessen te volgen als yoga en bootcamp, maar zijn ook sauna’s en een jacuzzi aanwezig en kunt u gebruik maken van een massage.

Houdt u van variatie en zoekt u een fijne, veilige plek om te sporten, waarna u kunt afsluiten met faciliteiten als een Finse sauna en een infraroodcabine? De klant is koning bij dit centrum voor fitness Tiel en u voelt zich hier meteen op uw gemak!

https://www.karinshealthwellness.nl/
3eGolf.nl