3EGolf
Image default
Bedrijven

Gespecialiseerd advocatenkantoor strafrecht in Rotterdam

Gespecialiseerd advocatenkantoor strafrecht in Rotterdam

Dit advocatenkantoor in Rotterdam met als specialisatie strafrecht heeft veel ervaring met het bijstaan van particulieren en bedrijven. Bij Libertas Advocaten kunt u rekenen op een gedegen advies als u, uw management of werknemers te maken krijgen met onderzoek, handhaving of vervolging. Dit team van advocaten beschikt niet alleen over vakkennis, maar ook over een ruime ervaring op het gebied van fraudezaken en fiscaal strafrecht. Met de hulp van Libertas kunt u op professionele wijze tegenwicht bieden tegen de toezichthoudende en handhavende overheidsinstanties.

Gerenommeerd advocatenkantoor strafrecht in Rotterdam

Dit advocatenkantoor Rotterdam strafrecht is gevestigd in een mooi gelegen kantoorvilla aan de Parklaan in het Scheepvaartkwartier. De advocaten behoren tot de top van de strafrechtadvocatuur en staan zowel particulieren bij voor wie hun reputatie belangrijk is als ondernemingen uit de wereld van de bouw, industrie, banken, accountants en talloze andere beroepsgroepen. De specialisatie van dit kantoor is het strafrecht en het verlenen van juridische hulp bij zaken op het gebied van economisch strafrecht tot commuun strafrecht en van bestuursstrafrecht tot sanctierecht. Het voorkomen van strafvervolging staat centraal en het advocatenteam heeft dan ook veel ervaring met buitengerechtelijke afdoening van zaken.

Bijstand in fiscale strafrechtzaken

Deze fiscaal advocaat Rotterdam kan voor doeltreffende oplossingen zorgen dankzij de samenwerking met gespecialiseerde advocaten op het gebied van fiscaal recht. Het streven is altijd om een proces te voorkomen en wanneer dit niet lukt, dan vormt Libertas Advocaten een geoefende tegenstander voor de instanties. Door kennis van strafrecht en fiscaal recht te combineren kunt u rekenen op bijstand op het hoogste niveau.

Heeft u een advocatenkantoor nodig dat uw belangen behartigt en advies geeft over uw rechten en plichten? Bij Libertas kunt u niet alleen rekenen op een helder advies. Bij dit advocatenkantoor strafrecht is de zeer gespecialiseerde hulp ook goed betaalbaar en bent u zeker van heldere afspraken.

https://www.libertasadvocaten.com/

Gerelateerde artikelen

Industriële afzuiging koopt u bij Mesys

Maak ook gebruik van een betrouwbare partij voor woningontruiming Almelo

Fraaie gevelreclame Eindhoven laat u uitvoeren door Benelux Sign Systems

3eGolf.nl