3EGolf
Image default
Bedrijven

Sporten na bevalling voor een snel en pijnloos herstel

Professionele ondersteuning

Elke vrouw wil na de bevalling zo snel mogelijk herstellen en de overtallige kilo´s kwijtgeraken. Sporten na bevalling is dan ook erg populair. Een bevalling is echter een zeer zware klus voor het lichaam. Om blessures te vermijden, is het dan ook aangeraden een professionele coach aan te spreken. Zoekt u een personal coach die gespecialiseerd is in sporten na bevalling, dan kan u altijd bij Training for Mamas terecht. Training for Mamas biedt namelijk verschillende trainingen voor kersverse moeders aan!

Talrijke voordelen

Sporten na bevalling helpt u niet alleen weer op uw oorspronkelijk gewicht te komen. Beweging bevordert namelijk ook een snelle recuperatie en zorgt ervoor dat u minder last hebt van kwaaltjes. Tijdens het sporten komen er bovendien heel wat hormonen vrij, waardoor u zich beter in uw vel voelt en minder vatbaar bent voor depressies en stress.

Sporten met diastase

Tijdens de zwangerschap krijgt elke vrouw op een gegeven moment te maken met diastase. Diastase is een verschijnsel waarbij de rechte buikspieren opgerekt worden, zodat uw baby voldoende plaats heeft om te groeien. Beginnen sporten met diastase vraagt dan ook om een professionele aanpak. Training for Mamas heeft een efficiënt en lichaamsvriendelijk trainingsplan opgesteld om diastase aan te pakken. Bovendien staan ze u tijdens elke training persoonlijk bij, zodat blessures op elk moment vermeden worden.

Individueel plan

Training for Mamas biedt zowel individuele als groepslessen aan voor nieuwe mama´s. Tijdens een kennismakingsgesprek geeft u aan wat uw doelen zijn. Op basis hiervan wordt er een persoonlijk trainingsschema opgesteld. Dankzij de individuele ondersteuning en het professionele plan van Training for Mamas zal u dan ook snel resultaten merken!

https://www.trainingformamas.nl/

Gerelateerde artikelen

Buitink Deventer, de specialist in zonwering en rolluiken

De gevaren van elektriciteit

Mooie wimperextensions in Alphen aan den Rijn

3eGolf.nl