3EGolf
Image default
Aanbiedingen

Start het voorjaar fris en ecologisch met Klok

Begin de lente fris met Klok ecologische wasproducten

Wist je dat Klok was- en reinigingsmiddelen zeer ecologisch verantwoord en vriendelijk zijn voor je huid? Niet voor niets hebben de producten van Klok het Ecolabel keurmerk. Samen met de voorjaarsschoonmaak begint ook de lente. De zonnetje schijn vaker, de dagen worden langer én de klok gaat één uur vooruit. Een handige vuistregel die je altijd kunt gebruiken: In het vóórjaar gaat de klok 1 uur vóóruit.

Het huis schoonmaken met natuurlijke zeep en ecologische schoonmaakmiddelen

Het hele huis is weer toe aan een lekkere opfrisbeurt: de badkamer, de keuken, de woonkamer en de slaapkamers. Met de natuurlijke zeep producten van Klok pak je alles grondig aan en zorg je er voor dat je huis weer helemaal spik en span wordt. Ecologisch verantwoord en vriendelijk voor je huid.

Klok is het ecologische merk voor was- en reinigingsmiddelen. Het Nederlandse merk garandeert al meer dan honderd jaar vertrouwde kwaliteit, waarbij het milieu en de huid optimaal worden gerespecteerd. In de recepturen zijn geen parfums en kleurstoffen verwerkt, waardoor de kans op een allergische reactie zeer beperkt is.

Biologisch afbreekbaar wasmiddelen

De producten van Klok zij niet zomaar ecologisch. Ze bevatten bestandsdelen die zoveel mogelijk biologisch afbreekbaar zijn in water. Dit zorgt ervoor dat water minder vervuilt wordt, en dat er minder kans bestaat op algen vorming. Een goed voorbeeld is de biologisch afbreekbaar schoonmaakmiddel van Klok. Een goed voorbeeld van een product dat bijna dagelijks wordt gebruikt. Op jaarbasis worden en vele liters vloeistof door het riool gespoeld. Met Klok kun je daadwerkelijk je steentje bijdragen aan het milieu.

Huidvriendelijke biologische schoonmaakproducten voor mensen met huidproblemen

Huidproblemen hebben is ontzettend vervelend. Dit kan variëren van lichte onopvallende plekjes en jeuk tot serieuze chronische aandoeningen. Sommige mensen hebben contactallergie ontwikkelt met sommige stofjes. Voor deze mensen bieden de biologische schoonmaakproducten van Klok de een uitkomst. Voor meer informatie over huidaandoeningen en huidallergie, kun je op de website van de Huidfonds alle informatie vinden over wat huidaandoeningen zijn en wat je eraan kunt doen.

Waar zijn Klok ecologische producten verkrijgbaar?

De producten van Klok zijn verkrijgbaar bij de supermarkt en online via www.klok-eco.nl. Met de Klokbox, die je in de webshop kunt bestellen, maak je voordelig kennis met het assortiment van Klok. Consumentenadviesprijs € 19,99 (normaal € 27,23) en geen verzendkosten. Je kunt ook online je eco wasmiddel kopen rechtstreeks bij Klok en bij €30,- of meer profiteer je van gratis verzending in Nederland.

https://www.klok-eco.nl/

Gerelateerde artikelen

Op deze manier verpak je het leukste een cadeautje

Kimberly-Clark

Verhuisdozen kopen met gratis verhuistips van verhuisdozen.store

3eGolf.nl