3EGolf
Image default
Verbouwen

Strakke en moderne verwarming met de Adax Clea Wifi

Op je zoektocht naar één of meerdere kachels voor je woning, heb je vele keuzemogelijkheden. Als je klaar wilt zijn voor de toekomst, dan is de enige goede keuze elektrische verwarming. Elektriciteit gaat een steeds belangrijkere rol spelen, aangezien elektriciteit op grote schaal groen wordt aangeboden. Ook als je eigen elektriciteit opwekt met zonnepanelen, is elektrische verwarming een logische keuze. Elektrische verwarming kun je inzetten voor zowel hoofdverwarming als bijverwarming.

Het oog wil ook wat

De belangrijkste eis bij verwarming, is dat je energiezuinig kunt verwarmen en hiermee je woning comfortabel krijgt. Dit is met elektrische convector kachels geen probleem. Maar het oog wil ook wat. Een verwarmingspaneel moet er strak en modern uitzien en passend bij het interieur zijn. Dit bereik je met de Adax Clea Wifi zeker. Het paneel is uitermate strak met een voorzijde van gepolijst gehard glas. Ondanks de goede warmteafgifte, zal het glas niet heet aanvoelen. De glasplaat geeft je verwarming een tijdloze en moderne uitstraling.

Bedien de Adax Clea Wifi vanaf je mobiel

Niet alleen het strakke uiterlijk van de Adax Clea Wifi zorgt voor moderne verwarming. Dit is ook de aanwezigheid van een wifi thermostaat. Hiermee is het paneel vanaf je smartphone te bedienen en te programmeren. Je kunt meerdere panelen met elkaar koppelen en zo gemakkelijk de temperatuur per ruimte instellen. Op deze wijze je panelen bedienen zal je veel energiebesparing opleveren. 

https://verwarmwinkel.nl/product/adax-clea-wifi/
3eGolf.nl