3EGolf
Image default
Sport

Thuis trainen zonder tijdsdruk met EMS van StimaWELL

Wil jij effectief trainen zonder tijdsdruk te voelen? Goede resultaten behalen in het liefst zo min mogelijk tijd? Ondanks je beperkte mobiliteit toch fit kunnen worden en blijven? Dit kan allemaal met EMS training. En het leukste van alles? Je hoeft er je huis niet meer voor uit, dankzij StimaWELL kan je gewoon een training met behulp van EMS thuis uitvoeren op een veilige manier.

Train wanneer jij wilt, wanneer het jou uitkomt. Heb je altijd een volle agenda en is het daarom lastig voor je om meerdere uren de tijd te vinden om te sporten? Met EMS training hoef je maar 2x per week 20 minuten te blokken in je agenda. Met een EMS training ben je in zeer korte tijd klaar met de training en heb je toch een zeer goed resultaat behaalt. Sterker nog, je behaalt hetzelfde met 2x per week trainen met EMS als met meerdere uren trainen in de sportschool. En door de EMS training thuis van StimaWELL bespaar je ook nog eens op je reistijd. En openingstijden? Die zijn ook verleden tijd! Je kan namelijk trainen waar en wanneer jij dat wilt en precies op dat moment dat het in jouw agenda uitkomt.

Stimulans van de spieren

Tijdens een EMS training worden je spieren gestimuleerd door elektrische signalen. Deze signalen worden afgegeven door het EMS apparaat, welke uitgerust is met 70 verschillende programma’s. Het apparaat staat in verbinding met een 12-kanaals stimulatiepak, welke je draagt tijdens de training. Door dit stimulatiepak bereiken de elektrische signalen de spieren. Door de stimulatie van de elektrische signalen worden de spieren getraind. Dit is overigens geheel veilig omdat elektrische signalen voor onze spieren niets nieuws is. Onze spieren worden namelijk altijd aangestuurd door middel van elektrische signalen vanuit het centrale zenuwstelsel. Normaal gesproken ontvangen ze een stimulans van binnenuit, in het geval van EMS training ontvangen ze de stimulans van buitenaf.

Door eenvoudige oefeningen uit te voeren tijdens de EMS training wordt de training nog effectiever. Weet je niet precies welke oefeningen je het beste kunt uit voeren of vind je het fijn om ondersteuning te krijgen tijdens een training? Dan kun je gebruik maken van één van de 40 ondersteunende video’s die op het EMS apparaat staan.

Wil je meer weten over EMS training? Meer te weten te komen over ervaringen van anderen middels EMS training review van meerdere mensen? Of een EMS apparaat en toebehoren huren of kopen? Op de website van StimaWELL, ikwilstimawell.nl, kan je alle verdere informatie vinden.

https://ikwilstimawell.nl/
3eGolf.nl