3EGolf
Image default
Woningen

Tips voor de beste thuiswerkplek

Thuiswerken is al bijna een jaar de norm en dat gaat het voorlopig misschien ook nog wel even blijven. Sterker nog, het zou zomaar eens kunnen dat, nu het schaap eenmaal over de dam is, veel mensen thuis zullen blijven werken. Het is dan dus ook enorm belangrijk dat je een goede thuiswerkplek hebt. In dit artikel geven we je een aantal tips over hoe je een goede thuiswerkplek opstelt.

Een rustig plekje

Zoek een rustig plekje uit voor jezelf en zorg ervoor dat je deze plek fijn in kunt richten. Een eigen plekje waar je op je gemak zit en waar je rustig kunt werken is enorm belangrijk voor je focus en je productiviteit. Zorg er ook voor dat je zo min mogelijk gestoord wordt op je rustige werkplek, zodat je echt helemaal lekker op jezelf zit.

Een goede werkplek

Een goede werkplek is cruciaal voor je productiviteit, maar ook voor je houding en gezondheid. Zorg er daarom voor dat je een goede werkplek hebt. Een groot scherm dat ervoor zorgt dat je goed recht voor je uit kunt kijken, scheelt al een hele hoop. Ook een ergonomische bureaustoel en als het kan zelfs een zit-sta-bureau zijn goede opties om jezelf vrij te houden van rug- en nekklachten.

Fijne apparatuur

We hadden het hierboven al even over een goed scherm voor op je bureau, zodat je niet continu naar je kleine laptop zit te staren. Andere apparatuur is ook goed om bij te hebben, zo is een goede wifi verbinding en dus een goede router van groot belang voor je thuiswerkplek. Daarbij kan een printer ook behoorlijk handig zijn, zeker wanneer je normaal op kantoor vaak moet printen. Een geavanceerde printer kan echter behoorlijk duur zijn, daarom kun je ook voor een all in one a3 kleurenprinter van Refurbished Printer gaan. Deze tweedehands printers zijn van hoge kwaliteit en zijn een stuk goedkoper dan de nieuwe variant.

 

3eGolf.nl