3EGolf
Image default
Beauty en verzorging

Hoe kies je de juiste hairextensions?

Je hebt besloten dat je hairextensions wilt, leuk! Maar welke moet je dan kiezen? Er zijn namelijk behoorlijk veel extensions op de markt en die hebben allemaal een andere functie. In dit artikel proberen we je een beetje te helpen met je keuze.

Kort of lang gebruik?

Ga eerst eens na voor hoe lang je de hairextensions wilt gebruiken, dat is namelijk een van de meest belangrijke criteria als je voor hairextensions kiest. Wil je de extensions slechts een avondje of een paar dagen in, dan kun je het beste gaan voor clip-in extensions of wire extensions gaan. Deze doe je iedere avond voordat je gaat slapen uit en kun je de volgende dag weer in doen. 

 

Wil je echt voor een langere periode extensions, dan heb je verschillende opties. Zo zijn er tape extensions, deze gaan zo’n 7 tot 8 weken mee. Je kunt echter ook wax extensions kopen bij Hairextension Voordeel en deze gaan tot wel drie maanden mee. Langer dan drie maanden gaan extensions eigenlijk nooit mee en deze wax extensions zijn dan ook een hele goede optie.

Structuur

Heb je steil haar of krullend haar? Hairextensions worden eigenlijk vrijwel altijd steil verkocht, dus wanneer je krullen hebt, moet je ervan uitgaan dat je de extensions eerst moet krullen voordat je ze kunt gebruiken. Dat kun je het beste bij een kapper laten doen, zo blijven de krullen het langste zitten. 

Kleur

Een ander criterium waar je op moet letten als je extensions aan gaat schaffen, is de kleur. Je wilt natuurlijk wel dat de kleur van de extensions precies bij jouw haarkleur past. Extensions zijn in enorm veel kleuren te verkrijgen, maar soms net niet in de kleur van jouw haar. Het verven van de extensions is dan een optie. Het is dan wel extra belangrijk dat je extensions van goede kwaliteit aanschaft, omdat de kwaliteit van het haar achteruit gaat wanneer je het verft. 

Lengte

Hoe lang is je haar? Wil je je haar juist langer laten lijken met de extensions, of voller? Of misschien beide? Dit zijn allemaal dingen waar je rekening mee moet houden als je extensions gaat kopen. Je kunt extensions vaak op de gewenste lengte kopen, maar als ze toch te lang blijken te zijn, kun je ze ook bij laten knippen op de door jou gewenste lengte.

 

3eGolf.nl