3EGolf
Image default
Bedrijven

Tips voor een dagje Volendam in 2021: Geniet méér van Volendam

Lijkt het je leuk om in 2021 een dagje naar Volendam te komen? Volendam is dé ideale locatie voor een uitje Volendam met vrienden, familie of collega’s. Geniet van een broodje met vers gerookte paling of een drankje op terras met adembenemend uitzicht op de haven. Of maak een foto in Volendams kostuum: 100% lachen, gieren en brullen. Natuurlijk kom je ook naar Volendam voor de altijd bruisende dijk. Ontdek nu zelf het dorp van Jan Smit, Nick & Simon, 3JS, The Cats en BZN.

Maar wat kan je doen in Volendam in 2021? Wij zetten 5 leuke tips voor een dagje Volendam met vrienden, familie of collega’s op een rijtje.

1. Puzzeltocht de Geheimen van Volendam

Geniet van méér Volendam De leukste puzzeltocht door Volendam. Geniet van een wandeling langs de mooiste plekjes van Volendam. Veel toeristen komen naar Volendam, maar zien eigenlijk niets van het prachtig dorpje. Zonde toch? Puzzeltocht De Geheimen van Volendam brengt je langs alle bezienswaardigheden zoals de visafslag, het Stolphoevekerkje en de vissershuisjes in het Doolhof. Bij elke bezienswaardigheid ga je op zoek naar woorden. Vind je de juiste woorden? Dan ontdek je de Geheimen van Volendam. Wedden, dat je na deze puzzeltocht meer weet van Volendam dan een gemiddelde Volendammer?

2. Rondleiding door gids in Volendams kostuum

Liever een rondleiding met een gids? Onze gidsen laten je de mooiste plekjes zien van het voormalige vissersdorp aan de Zuiderzee. Het centrum van Volendam is relatief klein. Het is dus mogelijk om in een korte tijd veel over het dorp te weten te komen. Een rondleiding is ook leuk te combineren met een foto in kostuum, quiz of diner.

3. Volendam Marken in 1 Dag

Heb je interesse in een compleet verzorgde dag? Dan is Volendam Marken in 1 Dag een goed idee. De dag begint met een kopje koffie met gebak in een café aan de haven. Onze gids heet jullie van harte welkom en legt het programma uit. Vervolgens gaan jullie aan boord voor een boottocht naar Marken. Op Marken heb je de gelegenheid om het voormalige eiland te ontdekken. Bijzonder zijn de huizen op palen, de werven en de prachtige haven met uitzicht op Volendam. Na de wandeling gaan jullie aan tafel voor een smakelijke lunch. Heerlijk toch? Nog nagenietend van de heerlijke lunch stappen jullie weer een boord voor de boottocht naar Volendam. Natuurlijk mag de foto in Volendams kostuum en Puzzeltocht De Geheimen van Volendam niet ontbreken.

4. Escape Geries Café

Volendam Events heeft ook meerdere Escape rooms ontwikkeld: Neem bijvoorbeeld ‘Escape Geries Café. Stel je voor: Je zit samen met je familie, vrienden, familie of collega’s met Gerie aan de borrel. Niets aan de hand zou je zeggen. Maar dan opeens verschijnt de buurman van het café op TV. Hij heeft een videoboodschap voor jullie. Hij is niet blij, want hij heeft de hele nacht geen oog dicht gedaan. Hij is van plan om jullie een lesje te leren. Jullie mogen alleen door de zijdeur ontsnappen, omdat de buurman jullie anders ziet. En dan leert hij jullie alsnog een lesje. Lukt het jullie om uit handen van de boze buurman te blijven?

5. E-Chopper arrangement

Lijkt het je leuk om Volendam én de omgeving van Volendam te ontdekken? Dan is het E-chopper arrangement een leuk idee. De dag begint met Puzzeltocht de Geheimen van Volendam. Vervolgens maken jullie een foto in traditionele Volendamse klederdracht. Hilarisch toch? Daarna staat jullie e-chopper klaar. Jullie rijden op de stoere e-scooter naar het voormalige eiland Marken. Dit is een prachtige tour door Monnickendam en over de Waterlandse Zeedijk. Op Marken heb je de gelegenheid om te genieten van een drankje en een hapje bij een viskraam of restaurant. Het arrangement eindigt met een boottocht naar de haven van Volendam.

Richtlijnen RIVM

Vanzelfsprekend houden wij bij alle uitjes rekening met richtlijnen van het RIVM. Bij Volendam Events staat veiligheid altijd voorop!

https://www.volendamevents.com/
3eGolf.nl