3EGolf
Image default
Woning en Tuin

Tips voor mensen met een rommelige schuur

Heb je een schuur die rommelig is? Als dat zo is, maak je dan geen zorgen – je bent niet de enige! Veel mensen worstelen met het op orde houden van hun schuur. In deze blogpost bespreken we hoe je je schuur in een mum van tijd schoon en opgeruimd krijgt!

Opruimen

Vaak zijn er allerlei spullen kapot of dubbel in je bezit. Wanneer dit zo is, ruim dit dan op. Defecte items kunnen rechtstreeks naar de vuilstort. Dubbele items kun je weggeven aan vrienden of kennissen. Ook is het een optie om langs te kringloopwinkel te gaan. Op deze manier krijgen je goederen nog een tweede kans!

Vaste plek

Een van de beste manieren om je schuur schoon te houden is om voor alles een vaste plaats te hebben. Dit betekent dat je een specifieke plek moet hebben voor elk voorwerp in je schuur. Dit zal je helpen om georganiseerd en netjes te blijven. Wat belangrijk is van een vaste plek creëren, is om het een vaste plek te houden! Zorg er dus voor dat je altijd alles terug legt waar het vandaan komt.

Schoon

Voor een fijne totaalbeleving is het tevens belangrijk om je schuur schoon te houden door regelmatig te vegen en te stofzuigen. Dit helpt stof of vuil dat zich heeft opgehoopt te verwijderen. In een schuur komt dit veel voor. Daarnaast is het een goed idee om de vloer af en toe te dweilen. Zo blijft je schuur er fris en schoon uitzien.

Als bonus geven wij nog een aantal tips voor het netjes houden van je schuur:

Optie # één: Hang gereedschap aan de muur. Dit is een geweldige manier om ruimte te besparen en je gereedschap georganiseerd te houden

 

Optie twee: bewaar potten en pannen in dozen of kratten. Zo vindt u snel en gemakkelijk wat u nodig hebt.

 

Optie # drie: Koop een gereedschapswagen. Dit zorgt voor orde maar ook voor efficiëntie.

 

Optie vier: Gebruik planken om je benodigdheden te organiseren. Dit is een geweldige manier om alles wat je hebt in een oogopslag te zien.

 

Optie vijf: Schrijf aangewezen gebieden voor verschillende soorten producten op. Maak bijvoorbeeld een ruimte voor verfspullen, een andere ruimte voor tuingereedschap, enzovoort.

 

Nu je alles hebt gelezen moet je zelfstandig een schuur kunnen ordenen. Maar vergeet niet; de kunst is niet om te ordenen, maar om het netjes te houden! Wij hopen dat je iets aan deze blog hebt gehad.

3eGolf.nl