3EGolf
Image default
Woning en Tuin

Top lampen van mooie merken vind je bij DEENS.nl

Een House doctor lamp is van goede kwaliteit en past in allerlei interieurs. Dat geldt ook voor lampen van MUST Living. En als we lampenmerken bespreken mogen we het veelzijdige It’s about RoMi niet overslaan. Deens vertegenwoordigt dit label met veel trots. Op Deens.nl kun de volgende producten van it’s about RoMi bestellen:

-losse lampenkappen;

-bedlampen;

-hanglampen;

-tafellampen;

-vloerlampen;

-wandlampen.

Een hanglamp die wij aanraden is de Montreux. Dit is een sierlijke lamp gemaakt van messing en aluminium. Hij is 60 bij 24 cm. Je kunt ‘m bestellen in zwart of zand. Waarom de naam Montreux denk je wellicht? De designers van it’s about RoMi geven alle lampen-lijnen de naam van een stad. Ze laten zich inspireren door wat de verschillende steden te bieden hebben en komen zo tot de meest verrassende ontwerpen. Bij Montreux denken wij aan het meer van Geneve, een heerlijk mild klimaat, maar ook het internationale Gouden Roos en Jazz Festival. Oftewel rust en natuur met een vleugje allure en precies dat zien we terug in de lamp van it’s about RoMi. 

Good&Mojo lampen

Een naam die we absoluut moeten noemen als we het over verlichting hebben, is Good& Mojo. Investeer je in een Good&Mojo lamp, dan gaat er een deel van dat geld naar de Waka Waka Foundation. Dit is een stichting die als doel heeft zonne-energie, oftewel duurzame energie, toegankelijk te maken voor mensen in achterstandsgebieden. Dat Good&Mojo dicht bij de natuur staat, zie je terug in de lampencollectie. Namen als Kalimantan, MontBlanc en Sagano spreken voor zich. Good&Mojo lampen zijn gemaakt van duurzame materialen als linnen, bamboe, rotan en kraftpapier. Ze passen prima in moderne inrichtingen, maar komen ook goed tot hun recht in klassiek ingerichte kamers.

Handig om te weten

We hopen dat je een mooie lamp hebt uitgezocht en misschien ook wel een hippe Scandinavische eettafel om de lamp op te zetten. Je komt met het totaalbedrag vast uit boven de €50,00? Dit betekent dat je geen bezorgkosten hoeft te betalen. Bestel je vandaag voor 15.00 uur, dan is er een grote kans dat het pakket morgen aan jouw voordeur wordt afgeleverd. Net als bij alle webshops, heb je bij Deens retourecht. Dit betekent dat je tot 14 dagen na aankoop het artikel zonder opgaaf van reden terug mag sturen. Het geld wordt dan direct weer op je rekening gestort.

https://www.deens.nl
3eGolf.nl