3EGolf
Image default
Bedrijven

Tuinhuis verven met Moose Färg

Wil u uw tuinhuisje of schuur verven met goed dekkende transparante verf? Of met half transparante verf? Moose Färg buitenbeits is de perfecte oplossing voor je tuinhuis; de verf laat de houtnerf intact en vorm geen afsluitende laag over het hout. Hierdoor verlengt u de levensduur van het hout aanzienlijk. Deze verf garandeert een lange bescherming van het hout dan andere alternatieven en zorgt daarmee voor een grote vermindering in onderhoud.

Bij alle soorten verf van Moose Färg garanderen wij dat u de levensduur van het hout van uw tuinhuisje verlengt. De kwaliteit wordt gewaarborgd. De artikelen van Moose Färg zijn in staat uw tuinhuisje te beschermen tegen invloeden van buitenaf: regen hagel sneeuw en schadelijke uv-straling van de zon. 

Bij de reguleren omstandigheden kun je eens in de vijf jaar uw tuinhuisje een verfbeurt geven. Dit zou genoeg moeten zijn om uw tuinhuisje netjes te houden. Voor overig onderhoud is een simpel emmertje met zeepsop al voldoende. Gebruik hiervoor wel de daarvoor bestemde Moose Linsåpa. Dat is lijnoliezeep. Je hoeft hiermee niet te schuren en direct hierna kunt u weer over de laag lijnoliezeep schilderen. In de meeste gevallen is een zo’n laag al voldoende en vervolgens kun je weer vijf jaar genieten van de prachtige verf.

Maar u kunt meer met Moose Färg. U kunt namelijk ook mfd verven. Mdf is een bijzonder type hout dast bestaat uit kleien deeltjes de zijn samengeperst en gelijmd. Wanneer je dit materiaal schildert, zuigt het eerst als het ware de verf op. Daarom is het noodzakelijk om dit met meerdere lagen te doen. Ook wordt aangeraden om Moose Färg F type te gebruiken. Dit is namelijk speciaal samengesteld voor gebruik op mdf. Tip: wel eerst ontvetten en schuren.

Voor persoonlijk advies en meer informatie (zelfs een instructievideo) kunt u terecht op de website Moosefarg.nl.

3eGolf.nl