3EGolf
Image default
Vakantie

Frankrijk: nog steeds populair

Vakantie vieren  was vroeger niet voor iedereen weggelegd. De meeste mensen die zich deze luxe wel konden veroorloven bleven in eigen land. De echte avonturiers trokken over de grens. Naar Duitsland en Frankrijk.

Tegenwoordig kunnen we allemaal van vakantie genieten en ligt de wereld binnen handbereik. Toch blijft Frankrijk onverminderd populair. Het land prijkt nog steeds trots boven aan de rankings voor vakantiereisjes. En dat komt niet alleen door de romantische uitstraling van een weekendje Parijs. Bij Glampings.com hebben we een uitgebreid aanbod aan luxe accommodaties op de mooiste en beste vakantieparken in alle delen van Frankrijk.  Maar waarom kiezen zoveel mensen nog steeds voor Frankrijk?

Lekker dichtbij

Frankrijk ligt niet al te ver van Nederland, waardoor je er gewoon met de auto heen kunt. Dit geeft een vrijheid en flexibiliteit die je met vliegvakanties misschien moet missen.

Gevarieerd land

Frankrijk is ook een land met vele gezichten. De ene regio is een ruig berggebied, terwijl een andere regio juist vriendelijk glooiende heuvels heeft.  Of denk aan de kust: in het noorden heb je de ruige kust van Normandië, terwijl je iets zuidelijker  de keuze hebt tussen stranden aan de Atlantische kust, of juist het mediterrane gebied.

In Frankrijk  kun je genieten van enorm divers natuurschoon en natuurlijk van de rijke Franse keuken. Geniet van een heerlijke croissant met brie in de bergen, kano over een van de vele bergrivieren en geniet van een wijntje op een prachtig zandstrand.

Klimaat

Door de uitgestrektheid heeft Frankrijk ook verschillende klimaten. Zomers is het noordelijk al lekker warm, terwijl je in de winter in Zuid-Frankrijk prettige temperaturen ervaart. Ook het feit dat Frankrijk gezegend is met een zon die zich vaak laat zien maakt het land tot een populaire vakantiebestemming.

Glamping Frankrijk – Voor het hele gezin

Vooral als je jonge kinderen hebt, is een vakantie niet al te ver van huis veel beter dan een vakantie aan de andere kant van de wereld. Frankrijk is het perfecte land voor een gezinsvakantie. Voor de kinderen is Frankrijk een groot avontuur.

Geniet ook van het goede leven in Frankrijk. Kijk vandaag nog op Glampings.com voor het ruime aanbod aan luxe kampeeraccommodaties en cottages.

https://www.glampings.com/glampings/frankrijk
3eGolf.nl