3EGolf
Image default
Bedrijven

Uw bedrijf inrichten met gebruikt kantoormeubilair: een goed alternatief

Het inrichten van een bedrijf kan erg duur zijn. Vooral wanneer men net is opgestart en alles moet aanschaffen. Vooral kantoormeubilair is vaak een grote kostenpost. Maar dat hoeft niet persé het geval te zijn. Hebt u er wel eens aan gedacht om gebruikt kantoormeubilair te kopen? Dit spaart u veel geld en u hoeft daarbij niet in te leveren op kwaliteit

Kantoormeubilair gebruikt

Jan Korevaar Handelsonderming is een leverancier van kantoormeubilair die niet alleen nieuwe meubels verkoopt, maar ook kantoormeubilair gebruikt.

Bureaustoelen

Denk bijvoorbeeld aan een bureaustoel gebruikt. De tweedehands bureaustoelen die Jan Korevaar Handelsonderming aanbiedt, zijn allemaal van topmerken en hoewel gebruikt, toch van kwaliteit en uiterlijk niet onderdoen voor nieuw. Vaak is deze bureaustoel gebruikt voorzien van nieuwe stoffering. Alle stoelen voldoen aan ergonomische maatstaven. U kunt de foto’s op de website bekijken en zelf oordelen.

Roldeurkasten

Roldeurkasten zijn praktisch, maar nieuw al snel zo rond de 300 euro. Voor minder dan een derde van dit bedrag kan men al een roldeurkast gebruikt aanschaffen. Bij Jan Korevaar Handelsonderneming kunt u kiezen uit kasten die bijna geen gebruikssporen hebben en dus netjes zijn voor een kantooromgeving, maar ook voor een kast met lichte gebruikssporen voor bedrijfsomgevingen waar het uiterlijk niet zo belangrijk is. De kasten zijn in verschillende maten verkrijgbaar Behalve bureaustoel gebruikt en roldeurkast gebruikt heeft Jan Korevaar nog vele andere kantoormeubels in het aanbod, zoals bijvoorbeeld vergadertafels, vergaderstoelen, fauteuils etc. Hebt u kantoormeubilair nodig, maar kunt of wilt u niet al teveel hiervoor uitgeven (en toch goed meubilair hebben) dan is kantoormeubilair gebruikt wellicht een goede optie voor u. Ook voor startende ondernemingen is het een overweging. Op de website van Jan Korevaar Handelsonderneming kunt u het uitgebreide assortiment bekijken. Mocht u nog vragen hebben, dan vindt u hier ook de contactgegevens.

https://shop.jankorevaarhandel.nl/

Gerelateerde artikelen

Een uniek schilderij laten maken

Powershift transmissie bij de specialist

Vloer beschermen met beschermdoppen stoelpoten

3eGolf.nl