3EGolf
Image default
Bedrijven

Je droomkachel vind je bij Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit

Je ideale kachel in Apeldoorn

Tijdens de koude winterdagen zorgen kachels niet alleen voor een aangename temperatuur in je woning, ze creëren ook meteen voor een gezellige sfeer. Zoek je een kachel in Apeldoorn, moet je bij kachelspeciaalzaak Wichink Kruit zijn. Hier vind je alle mogelijke kachels, gaande van houten en gaskachels tot elektrische kachels. Vind je toch je ideale verwarming niet in hun uitgebreid assortiment, zal kachels WK deze graag voor jou op maat maken!

Nieuwe of gebruikte houtkachels

Al jarenlang is de houtkachel één van de populairste kachels. Deze authentieke kachel geeft een speciale romantische toets aan elk interieur. Bij kachels WK zal je dan ook verschillende houtkachels van de beste kwaliteit terugvinden. Beschik je over een beperkt budget, kan je eventueel een houtkachel tweedehands kopen. De gebruikte kachels van kachelspeciaalzaak Wichink Kruit zijn steeds goed onderhouden, zodat je niet eens zal merken dat de houtkachel tweedehands is!

Professionele installatie

Naast het verkopen van kachels, zal kachelspeciaalzaak Wichink Kruit ook de installatie van het verwarmingstoestel op zich nemen. Als gecertificeerd gas- en waterinstallateur kunnen ze alle soorten kachels zonder problemen plaatsen. Bovendien hebben ze zich ook verdiept in de werking van verschillende cv installaties, zodat ook je cv haarden bij kachels WK in goede handen zijn!

Een uitgebreid assortiment

Van de aankoop tot de installatie, kachels WK zorgt voor het totaalpakket. Na een bezoek aan hun indrukwekkende showroom met meer dan 400 brandende haarden, zal je zeker voldoende inspiratie opdoen. In hun assortiment vind je zowel nieuwe als tweedehands kachels, maar je kan ook een kachel op maat laten ontwerpen. Bij Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit vind je vast en zeker je droomkachel, zodat ook jij van een warm en sfeervol huis kan genieten!

https://www.kachelswk.nl/
3eGolf.nl