3EGolf
Image default
Bedrijven

Uw terras en uw tuin als verlengstuk van uw huis

Het zijn plaatsen van “leven” die u een gevoel van welbehagen moeten geven. Ze verdienen een goed ontworpen lay-out om er ruimtes te maken om met vrienden en familie samen te komen, te spelen, te ontspannen en te genieten in alle seizoen.

Uw plannen waarmaken

De medewerkers van hovenier Amsterdam beheersen de nodige technieken die het succes van uw project garanderen. De aanleg van uw tuin is het resultaat van een degelijk ontwerp dat in eerste instantie wordt gematerialiseerd door een schets gemaakt door hovenier Amsterdam in overleg met de klant.

Doordacht aanplanten

Een tuin is van nature een kunstmatige creatie. Vanaf het begin moet u in staat zijn om vooruit te lopen op de evolutie. Om een harmonieuze ontwikkeling mogelijk te maken, zult u bij hovenier Amstelveen de mogelijkheid krijgen om samen met hen de juiste plantkeuze te maken. Deze keuze zal moeten worden gemaakt met vele parameters zoals de aard van de bodem, het licht, de groeisnelheid van de planten of zelfs de verwachte functie (groen scherm)…

Om te slagen in deze alchemie, die zo delicaat is om toe te passen, mag je vertrouwen op de diepgaande kennis en de jarenlange ervaring bij hovenier Amstelveen.

Het onderhoud van uw tuin

Uw tuin is een bron van leven en constant in beweging. Het vereist regelmatig onderhoud. Het team van hovenier Hoofddorp staat tot uw beschikking voor het uitvoeren van snoeiwerkzaamheden, maaien, onkruidbestrijding, bodemverbetering …. De medewerkers van hovenier Hoofddorp zullen ook luisteren naar uw wensen, u adviseren en u het juiste tuinonderhoud garanderen gedurende de verschillende seizoenen.

Onze teams staan tot uw beschikking voor het uitvoeren van eventuele snoeiwerkzaamheden (hagen, struiken, vormsnoeiingen), maaien, schoonmaken van de bedden, bodemverandering…

Indien gewenst kunnen zij trappen, toegangswegen en terrassen aanleggen om een perfecte harmonie met het huis mogelijk te maken.

https://www.hoveniersbedrijf-schmidt.nl/

Gerelateerde artikelen

DB Sourcing: de perfecte productiepartner

Hoe leer je voor je scooter theorie?

Slaag voor uw examen door te kiezen voor Nuvrachtwagen.nl

3eGolf.nl