3EGolf
Image default
Vakantie

Vakantie Costa del Sol

Vakantie Costa del Sol

Wil jij dit jaar lekker op vakantie naar een warm oord waar je heerlijk kunt genieten van het Zuid-Europese leven? Dan is een vakantie aan de Costa del Sol een ideale optie. Aan de Costa del Sol zijn genoeg leuke plaatsen te vinden waar jij jouw welverdiende vakantie kunt vieren. Het voordeel van een vakantie aan de Costa del Sol is dat je er met 2,5 uur vliegen al bent. 

Málaga

Als je een strandvakantie wilt combineren met een bezoek aan een mooie stad dan is het huren van een hotel in Málaga de juiste keuze. Je loopt dan zo vanuit je hotel het strand van Málaga op en in de avond kun je genieten van het buiten leven in de stad. Málaga heeft veel bezienswaardigheden en ook de plaatsen in de buurt zijn een bezoek meer dan waard. Bovendien is het er met ruim 300 zonnedagen bijna altijd mooi weer.

Carihuela

Een andere optie voor een vakantie aan de Costa del Sol is Torremolinos of Carihuela. Dit is van oorsprong een vissersplaatsje, maar tegenwoordig leeft men er van het toerisme. En toch merk je aan alles dat het vroeger een bekende vissersplaats was. Je kunt er eten in de beste visrestaurants. 

Als je een hotel zoekt aan zee dan is hotel Pedro de accommodatie die je zou moeten boeken. Als je liever verblijft in een appartement dan is in Carihuela appartement Carihuela Park een begrip. Dit complex ligt op nog geen 200 meter van de boulevard waar het altijd gezellig druk is.

Verder zijn er genoeg accommodaties die jij kunt boeken voor je vakantie in Carihuela. Een hotel Carihuela boeken is dus niet zo moeilijk, maar wacht niet tot het laatste moment. Want zeker in de zomervakantie kan het nog wel eens druk zijn in deze plaats.

3eGolf.nl