3EGolf
Image default
Dienstverlening

Vakbekwaam onderhoud van stoomketels en periodieke inspectie van stookinstallaties

Bent u naar een bedrijf op zoek dat deskundig onderhoud aan stoomketels voor u kan uitvoeren? Dan vindt u in K.K. Brandertechniek een capabele dienstverlener. Niet alleen kunt u bij deze specialisten terecht voor het onderhoud aan stoomketels, ook voor een periodieke inspectie van stookinstallaties zit u goed. Dit bedrijf gaat te werk via de SCIOS richtlijnen en is gecertificeerd in veel disciplines. Betreft het een spoedklus? Dat is geen probleem voor K.K. Brandertechniek. Dankzij een decentraal opgezette service afdeling blijft de responsetijd beperkt tot een minimum. Er is dan ook altijd een ervaren monteur snel bij u ter plaatste. Daarbij kunt u dit bedrijf altijd bereiken via een 24 uurs hotline.

Periodieke inspectie van stookinstallaties: inspectiefrequentie per installatie

Ook als het niet gaat om een spoedgeval mag u rekenen op een snelle dienstverlening. Voor stookinstallaties geldt dat deze na de ingebruikname binnen zes weken een eerste inspectie moeten ondergaan. Heeft u een installatie met een vermogen onder de 100 kilowatt met biomassa of olie als brandstof dan is één inspectie per vier jaar nodig. Gaat het om een installatie met een vermogen boven de 100 kilowatt, dan bedraagt de inspectiefrequentie eens per twee jaar. Een periodieke inspectie van stookinstallaties met gasvormige brandstof moet eens in de vier jaar gebeuren. 

Het belang van onderhoud aan stoomketels

Wilt u zich behoeden voor defecten en storingen in uw stoomketels dan is onderhoud van groot belang. De vakbekwame monteurs van K.K. Brandertechniek zijn u hiermee graag van dienst. Zo bent u verzekerd van een goed werkende stoomketel, nu en in de toekomst. De kans is groot dat u met gedegen periodiek onderhoud op de langere termijn ook nog eens kosten bespaard. Onderhoud verkleint de kans op een defect. Laat u geen periodiek onderhoud aan stoomketels uitvoeren dan loopt u het risico dat vroeg of laat een defect of storing u op onnodige kosten zal jagen.

3eGolf.nl